Widget Bloglist di Blog Hilang Tiba-tiba

Widget Bloglist Hilang Secara Tiba-tiba


Bloglist hilang tiba-tiba! Saya perasan minggu lepas lagi. Sebenarnya tak usik langsung widget bloglist ni. Sebelum tukar template baru lagi widget tersebut hilang secara tiba-tiba.

Widget Bloglist Hilang

Lama juga saya biarkan kosong tak berisi widget bloglist ni. Rasa tak biasa pula takda widget ini di blog. Saya selalu blogwalking ke blog-blog melalui widget bloglist. Dari dashboard blog pun ada juga. Tapi kalau takda widget bloglist di blog rasa macam susah pula nak blogwalking. hehe

Sebab nampak pelik je widget bloglist kosong, pagi semalam saya cuba masukkan beberapa blog dalam widget tu. Saya buka blog pada petangnya, dah hilang bloglist tu! Kenapa ye agaknya jadi macam ni? Ada sebarang penyelesaian tak? Kalau ada jangan lupa kongsi ye 😊
Widget Bloglist di Blog Hilang Tiba-tiba Widget Bloglist di Blog Hilang Tiba-tiba Reviewed by Maisarah Humaira on April 05, 2017 Rating: 5

4 ulasan:

  1. Ramainye bermasalah camni.. ramai yg komplen... nape la agaknye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..asyik hilang je. tak tau penyelesaiannya huhu

      Padam
  2. Saya memang tak tau. Saya ni rabun it.
    Kalau tau no hal,

    Mungkin kawan2 lain boleh membantu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin tak lama lagi widget bloglist akan elok kembali la agaknya

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.