01 Ogos 2017

Design Cover Photo Facebook Page Agen B Confident

Design Facebook Timeline Cover/ FB Cover Photo Tema Bisnes


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Hari ini kita dah pun melangkah ke bulan Ogos, sinonim dengan bulan kemerdekaan negara kita Malaysia. Kejap je masa berlalu kan. Hari ini Mai nak kongsi satu artwork dengan anda semua iaitu Facebook cover photo untuk page agen B Confident.

Cover photo ini bertemakan warna merah jambu disesuaikan dengan kotak produk B Confident. Kaum wanita memang suka dengan warna ini secara tak langsung dapat menarik perhatian mereka untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk ini. Pemilik page tersebut juga nak cover photo ini nampak meriah ada bling-bling lagi. Diselitkan juga bunga mawar sebagai penaik seri cover photo ini. Maka jadilah seperti ini hasilnya...

design cover photo murah

Di bawah ini pula profile picture yang direka khas secara percuma.
PERCUMA dengan setiap tempahan cover photo tau.

profile picture facebook

Syukur Alhamdulillah pemilik page agen B Confident amat berpuas hati dengan design ini. Kalau anda tak berapa mahir untuk design sendiri Facebook cover photo, amat dialu-alukan untuk membuat tempahan dengan saya. 

Mai menerima tempahan Facebook cover photo untuk pelbagai jenis tema page
seperti peribadi, bisnes, syarikat dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

Previous Post
Next Post

About Author

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. Mai pun berkenan dengan warna pink tu hehehe

      Padam
  2. Hebat la Mai.. Mai belajar sendiri ke cara nak design2 ni? Guna apa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah terima kasih. belajar sendiri ikut tutorial youtube. guna photoshop dan illustrator.

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)