10 Ogos 2017

Design Cover Photo Facebook Personal Page Mea Qaisara



Design Facebook Timeline Cover/ FB Cover Photo Tema Bisnes

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua 😊 Hari ini Mai nak kongsi artwork iaitu Facebook cover photo untuk page peribadi yang menjalankan aktiviti perniagaan.

Cover photo yang ini juga bertemakan warna merah jambu atau pink seperti yang pernah dikongsikan di sini - Design Cover Photo Facebook Page Agen B Confident. Pelanggan yang membuat tempahan cover photo ini menjalankan perniagaan produk penjagaan kulit dan kesihatan badan. Maka, beberapa gambar produk diletakkan pada cover photo tersebut. Elemen bunga-bungaan pula dijadikan sebagai background. Jom tengok hasilnya...

design cover photo Facebook murah

Setiap tempahan Facebook cover photo, PERCUMA profile picture yang direka mengikut kehendak pelanggan sendiri. Di bawah ini adalah profile picture seperti yang pelanggan minta.

deisgn FB cover photo murah

Alhamdulillah pelanggan amat berpuas hati dengan design ini. Seronok rasanya kalau pelanggan suka tau 😉 Bagi anda yang ingin membuat tempahan cover photo untuk pelbagai jenis tema page seperti peribadi, bisnes, syarikat dan lain-lain lagi, boleh hubungi Mai cepat-cepat ye.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)


Previous Post
Next Post

About Author

12 ulasan:

  1. Wah...cantik..rasa nak tukar template la tapi tak pandai...tahun depan nak tukar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak SA ;) boleh je tu. template tahun baru kan hehe

      Padam
  2. jom join give away kita

    https://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/08/give-away-by-makbapakkauhijau.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah kalau sempat saya join ye ;)

      Padam
  3. cantikkk...untung orang berseni ni.. ;)

    BalasPadam
  4. Cantiknya.. pandai Mai design

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)