25 Ogos 2017

Jom Jana Pendapatan dalam USD dengan SushiVid

Jana Pendapatan dalam USD dengan SushiVid


Beberapa hari lepas, ada blogger invite Mai melalui emel untuk menyertai SushiVid. Mai pun terus google apa SushiVid tu, yelah takut scam ke apa kan. Setelah tahu yang ia boleh dipercayai dan boleh buat duit dengannya pula, barulah Mai sign up.

KLIK BANNER UNTUK DAFTAR SUSHIVID

Ya, boleh buat duit dalam USD dengan SushiVid ni tau. Baru je check baki yang ada dalam wallet akaun, rupanya dah mencecah USD 47.67 atau RM205.00. Alhamdulillah. Itu baru earning daripada invite kawan-kawan sertai platform ini. Kalau dapat job berbayar dengan harga yang bermula dari USD50, mesti lagi berganda-ganda earning. Haaaa.. mesti anda nak tahu apa itu SushiVid kan.

Apa itu SushiVid?


SushiVid adalah satu platform yang menawarkan job berbayar dengan harga yang sangat berbaloi kepada mereka aktif di YouTube, Instagram atau Blog. Gambar di bawah ini adalah antara job yang ditawarkan di SushiVid...

sushivid

Lihat saja harga yang dibayar tu. Wow, lumayan kan! 

Untuk mendaftar dengan SushiVid, syaratnya anda perlu memiliki sekurang-kurangnya salah satu daripada yang disenaraikan di bawah ini:

YouTubers: 250 subscribers
Instagrammers: 2,000 followers
Bloggers: 2,000 visits setiap bulan

Mudah je kan syaratnya? Apa lagi, jom lah sertai SushiVid.

Untuk mendapatkan job berbayar di SushiVid, anda perlu propose dulu. Kemudian tunggu jawapan sama ada diterima atau ditolak. Jika diterima, bolehlah teruskan job tersebut bersungguh-sungguh sehingga siap dan dibayar. Job pula ada yang memerlukan untuk menulis di blog, post gambar di Instagram atau buat video kemudian upload di Youtube, mengikut keperluan job tersebut.

Kalau nak tahu, bukan dengan job yang ditawarkan saja anda boleh buat buat duit ye. Dengan invite rakan untuk sertai SushiVid pun boleh dapat juga tau. Anda daftar, anda akan dapat RM10. Setiap rakan yang anda invite dan daftar juga, anda akan dapat RM10. Contoh, kalau anda invite 100 orang rakan dan kesemua mereka mendaftar dengan SushiVid, maknanya anda dapat RM1000. Wah, invite rakan je pun boleh dapat banyak! Jangan tak percaya, ada blogger yang dah dapat USD300 atau RM1400  lebih hasil daripada rajin invite saja dan dah cash out pun.

Apa lagi, jom lah daftar SushiVid. Lepas tu invite rakan melalui emel atau kongsikan terus di Facebook dan Twitter.

Jom buat duit mudah dengan daftar SushiVid (klik) sekarang juga!

-------------

Selain ShushiVid, anda juga boleh buat duit dengan HYPR. Yang ini, anda share kempen di mana-mama media sosial yang anda ada dan setiap unique shares akan dibayar RM0.22 setiap kali unique link anda diklik. Wow.. Seronok tau dengan HYPR ni. Mai share di Facebook, terus naik earning nya. Lagi banyak share, lagi cepat naik earning.

KLIK BANNER UNTUK DAFTAR HYPR

Untuk daftar HYPR, klik SINI atau klik banner di atas ini.


Previous Post
Next Post

About Author

30 ulasan:

  1. belum layak lagi daftar shushivid nih sebab visit tak tinggi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh daftar kalau IG ada 2000 followers juga ;)

      Padam
  2. Thanks sharing... gud info ..l

    BalasPadam
  3. done join! semoga murah rezeki cik maisarah! :)

    BalasPadam
  4. Memang best kalau dapat jana pendapatan secara online ;)

    BalasPadam
  5. Dah daftar ni.. tp nmpk cm susah sikit nk dpt job..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh invite rakan bloggers untuk join. dapat cash juga

      Padam
  6. Dah join tapi belum dapat job lg

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe..invite je rakan2 dulu. boleh jana pendapatan juga kan ;)

      Padam
  7. hoho..

    macam menarik.

    leh la cuba nanti bila ada masa free.

    BalasPadam
  8. oh HYPR ni sama macam 8share juga ye...saya daftar guna mai punya link ok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. lebih kurang macam tu tapi dengan HYPR lagi senang. rajin share, memang cepat menaik earning. ok dipersilakan ;)

      Padam
  9. best kan kalau buat benda yang kita suka sambil tu boleh la kumpul duit..btw do visit my blog! sbab tengah buat giveaway! :D

    BalasPadam
  10. patutlah mya register sushivid tak lepas, xcukup syarat rupanya. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe..boleh naikkan followers instagram atau youtube dan pageview blog ;)

      Padam
  11. Akak pun dah daftar dan dah mula mengumpul

    BalasPadam
  12. Ok, x layak..kecuali blogger visit setiap bulan tu..haha~

    Pssst, jomlah tambahkan followers nona kat IG, join this kejappp~

    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. layak daftar Sushivid dah tu :) menepati salah satu syarat pun boleh dah

      Padam
  13. Balasan
    1. jom register. peluang berharga untuk blogger ni ;)

      Padam
  14. wah .. bestnya, tapi syarat diatas tidak lepas baru create balik blog :), terima kasih diatas info...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je daftar dulu, lepas tu rajin2 naikkan pageview blog ;)

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)