Jom Jana Pendapatan dalam USD dengan SushiVid

Jana Pendapatan dalam USD dengan SushiVid


Beberapa hari lepas, ada blogger invite Mai melalui emel untuk menyertai SushiVid. Mai pun terus google apa SushiVid tu, yelah takut scam ke apa kan. Setelah tahu yang ia boleh dipercayai dan boleh buat duit dengannya pula, barulah Mai sign up.

KLIK BANNER UNTUK DAFTAR SUSHIVID

Ya, boleh buat duit dalam USD dengan SushiVid ni tau. Baru je check baki yang ada dalam wallet akaun, rupanya dah mencecah USD 68.13 atau RM295.00 (dikemaskini 8 November). Alhamdulillah. Itu baru earning daripada invite kawan-kawan sertai platform ini. Kalau dapat job berbayar dengan harga yang bermula dari USD50, mesti lagi berganda-ganda earning. Haaaa.. mesti anda nak tahu apa itu SushiVid kan.

Apa itu SushiVid?


SushiVid adalah satu platform yang menawarkan job berbayar dengan harga yang sangat berbaloi kepada mereka aktif di YouTube, Instagram atau Blog. Gambar di bawah ini adalah antara job yang ditawarkan di SushiVid...

sushivid

Lihat saja harga yang dibayar tu. Wow, lumayan kan! 

Untuk mendaftar dengan SushiVid, syaratnya anda adalah seorang Bloggers, Instagrammers atau YouTubers. Salah satu ada pun boleh daftar.

Mudah je kan syaratnya? Apa lagi, jom lah sertai SushiVid.

Untuk mendapatkan job berbayar di SushiVid, anda perlu propose dulu. Kemudian tunggu jawapan sama ada diterima atau ditolak. Jika diterima, bolehlah teruskan job tersebut bersungguh-sungguh sehingga siap dan dibayar. Job pula ada yang memerlukan untuk menulis di blog, post gambar di Instagram atau buat video kemudian upload di Youtube, mengikut keperluan job tersebut.

Kalau nak tahu, bukan dengan job yang ditawarkan saja anda boleh buat buat duit ye. Dengan invite rakan untuk sertai SushiVid pun boleh dapat juga tau. Anda daftar, anda akan dapat RM10. Setiap rakan yang anda invite dan daftar juga, anda akan dapat RM10. Contoh, kalau anda invite 100 orang rakan dan kesemua mereka mendaftar dengan SushiVid, maknanya anda dapat RM1000. Wah, invite rakan je pun boleh dapat banyak! Jangan tak percaya, ada blogger yang dah dapat USD300 atau RM1400  lebih hasil daripada rajin invite saja dan dah cash out pun.

Apa lagi, jom lah daftar SushiVid. Lepas tu invite rakan melalui emel atau kongsikan terus di Facebook dan Twitter.

Jom buat duit mudah dengan daftar SushiVid (klik) sekarang juga!

-------------

Selain ShushiVid, anda juga boleh buat duit dengan HYPR. Yang ini, anda share kempen di mana-mama media sosial yang anda ada dan setiap unique shares akan dibayar RM0.22 setiap kali unique link anda diklik. Wow.. Seronok tau dengan HYPR ni. Mai share di Facebook, terus naik earning nya. Lagi banyak share, lagi cepat naik earning.

KLIK BANNER UNTUK DAFTAR HYPR

Untuk daftar HYPR, klik SINI atau klik banner di atas ini.


{ 60 comments.. read them below or add one }

Anum Abdullah Anum Abdullah Ogos 25, 2017
belum layak lagi daftar shushivid nih sebab visit tak tinggi.
Mrs Pip Mrs Pip Ogos 25, 2017
Thanks sharing... gud info ..l
sofie adie sofie adie Ogos 26, 2017
done join! semoga murah rezeki cik maisarah! :)
Dedaun Comel Dedaun Comel Ogos 26, 2017
Memang best kalau dapat jana pendapatan secara online ;)
Lea Azleeya Lea Azleeya Ogos 26, 2017
Dah daftar ni.. tp nmpk cm susah sikit nk dpt job..
Mimi Azirah Mimi Azirah Ogos 28, 2017
Dah join tapi belum dapat job lg
titan titan Ogos 29, 2017
hoho..

macam menarik.

leh la cuba nanti bila ada masa free.
Sofinah Lamudin Sofinah Lamudin September 04, 2017
oh HYPR ni sama macam 8share juga ye...saya daftar guna mai punya link ok.
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 04, 2017
boleh daftar kalau IG ada 2000 followers juga ;)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 04, 2017
semoga cik sofie pun sama juga ;)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 04, 2017
betul tu.. jom daftar SushiVid
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 04, 2017
boleh invite rakan bloggers untuk join. dapat cash juga
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 04, 2017
takpe..invite je rakan2 dulu. boleh jana pendapatan juga kan ;)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 04, 2017
lebih kurang macam tu tapi dengan HYPR lagi senang. rajin share, memang cepat menaik earning. ok dipersilakan ;)
That Azie That Azie September 05, 2017
best kan kalau buat benda yang kita suka sambil tu boleh la kumpul duit..btw do visit my blog! sbab tengah buat giveaway! :D
Mardhiyyah Rosli Mardhiyyah Rosli September 07, 2017
patutlah mya register sushivid tak lepas, xcukup syarat rupanya. hehehe
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 09, 2017
takpe..boleh naikkan followers instagram atau youtube dan pageview blog ;)
AziRahmanDotCom AziRahmanDotCom September 11, 2017
Akak pun dah daftar dan dah mula mengumpul
Nona Qiyah Nona Qiyah September 16, 2017
Ok, x layak..kecuali blogger visit setiap bulan tu..haha~

Pssst, jomlah tambahkan followers nona kat IG, join this kejappp~

http://nonasani.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2017
layak daftar Sushivid dah tu :) menepati salah satu syarat pun boleh dah
broayietech broayietech September 24, 2017
wah .. bestnya, tapi syarat diatas tidak lepas baru create balik blog :), terima kasih diatas info...
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 24, 2017
boleh je daftar dulu, lepas tu rajin2 naikkan pageview blog ;)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 24, 2017
jom register. peluang berharga untuk blogger ni ;)
nia khairudin nia khairudin September 27, 2017
dah join.bertambah la sikit2 income.alhamdulillah.. salam kenal
Nadiah Suhaidi Nadiah Suhaidi Oktober 05, 2017
Ohh..baru tahu pasal ni..Thank you sebab berkongsi~ :)
Intan Saffyna Intan Saffyna Oktober 10, 2017
New Giveaway lets start! Jom join :)
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html
Fatina Fatina Oktober 19, 2017
dah daftar cuma belum lagi dapat job dekat situ. :)

thanks for sharing :D

Fatinamudz
Red Heart Lady Red Heart Lady November 04, 2017
Perkongsian yg menarik. Tp RHL x layak lg la sbb blog baru ni blm tinggi page view.
aienie NKA aienie NKA November 05, 2017
wow.. nice sharing. sis bru baca ni. esok sis try daftar... thanks for share..
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 06, 2017
takpe.. boleh daftar je dulu ;)
Cik Ash Cik Ash November 10, 2017
dah daftar lama dah.. dapat job xlayak lagi hahahaha
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 10, 2017
insyaAllah nanti dapatlah tu ;) propose je job yang ditawarkan
Cik Manggis Cik Manggis November 11, 2017
Dah daftar sushivid tapi salah bg ig bawah 1k. Nk tukar ig tak tau cara dah. Hypr ada utk ig ke
Abam Kie Abam Kie November 12, 2017
Abam Kie dah join Sushivid ini tp x reti sgt nak apply job. Thanks for this tutorial.

P.S. Jemputlah join SPM Fever Giveaway yang sedang berlangsung di blog Abam Kie sehingga 30 Nov 2017. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2017/11/spm-fever-giveaway.html
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 12, 2017
boleh cuba contact pihak SushiVid, mungkin mereka boleh betulkan. HYPR takde untuk IG
Maisarah Humaira Maisarah Humaira November 12, 2017
Boleh rujuk di blog SushiVid cara-cara apply job. Ayat-ayat contoh pun ada diberikan di situ.

Ok nanti Mai join GA ;)
NURUL FARHANA NURUL FARHANA November 14, 2017
Banyak rupanya cara untuk dapatkan online income ni. Thanks for info :)
Nazir Aziz Nazir Aziz November 24, 2017
Pakcu dah daftar. hihihi, thanks awak untuk info yer
Etuza Etuza Etuza Etuza November 24, 2017
Semoga dimurahkan rezeki ya Mai
mamapp mamapp November 27, 2017
Tq atas sharing ni. Mama dh daftar tapi c penah dpt job lagi
farhanna jafri farhanna jafri November 29, 2017
dah daftar tapi habuk pun tarak :(
Scha Nazri Scha Nazri November 30, 2017
Berminat. dh daftar. tapi followers tak power hahaha
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 06, 2017
betul.. bolehlah try ni ye :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 06, 2017
takpe mama.. propose je job yang ada. mana tau nanti terlekat juga job :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 06, 2017
nanti boleh naikkan followers tu :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 06, 2017
sabar.. propose je job yang ada. insyaAllah nanti dapat la tu :)
pietpuu♥ pietpuu♥ Disember 16, 2017
sist... kenapa gk pake chatbox?
pdhl enk chat di chatbox.... hihi... maap comment dkit... :D

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)