20 September 2017

Design Template Responsive Blog Aini Agen Mary Jardin

Template Blog Responsive Tema Kecantikan & Lifestyle

Servis design blog murah | Dah lama tak update tentang design blog ni. Bukan berhenti buat kerja-kerja design blog, masih berjalan seperti biasa cuma tak sempat nak update di blog je hehe. Untuk kali ini, saya nak kongsikan dengan anda blog yang telah siap Mai design iaitu blog agen Mary Jardin, produk kecantikan dan kesihatan kulit.

servis design blog murah

Pemilik blog ini memilih warna ungu dan emas sebagai warna tema sesuai dengan warna tema produk Mary Jardin. Pada header blog ini, diletakkan produk supaya pembaca jelas dengan produk Mary Jardin. 

Di bawah ini adalah template responsive blog ini. Jom lihat blog ini untuk paparan penuh dan lebih jelas di sini...

Blog pakej 4 + template responsive:  Blog Aini Agen Mary Jardin

servis design blog murah

Di bawah pula adalah paparan blog ini apabila dilihat menerusi telefon pintar. 
design template blog responsive

Sidebar blog
design template blog responsive

design banner blog murah
Banner blog
design watermark murah
Watermark, percuma dengan tempahan pakej 4


Syukur, pemilik blog ini amat berpuas hati dengan design template responsive ini.

Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi. InsyaAllah saya akan design / edit mengikut citarasa anda.

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh hubungi Mai melalui:

Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)



Previous Post
Next Post

About Author

10 ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)