06 Oktober 2017

Muslimah Pants yang Selesa di Zalora

Muslimah Pants di Zalora


Pakaian yang sepatutnya dipakai oleh wanita yang bergelar Muslimah sudah semestinya yang mengikut syarak. Labuh, longgar dan tidak jarang adalah beberapa ciri-ciri pakaian yang perlu diambil kira oleh seseorang muslimah. Jadi, kali ini Mai ingin berkongsi tentang Muslimah Pants yang selesa sesuai digayakan oleh muslimah daripada Zalora.

Muslimah Pants, zalora

Siapa kata wanita muslimah tidak boleh bergaya? Tapi bergaya perlulah mengikut syarak yang telah ditetapkan. Seperti seluar, ia mestilah yang longgar (tidak mengikut bentuk kaki) dan tidak jarang. Jadi, Muslimah Pants sesuai untuk para muslimah. Terdapat pelbagai jenis seluar yang disediakan di laman web Zalora untuk muslimah yang boleh anda dapatkan dengan pelbagai rekaan menarik disediakan untuk anda.

Muslimah Pants ini diperbuat daripada pelbagai bahan fabrik bermutu tinggi yang berkualiti bagi menjamin keselesaan wanita muslimah. Ia disertakan juga dengan pelbagai pilihan warna kegemaran yang dan saiz yang sepadan dengan si pemakai. Pemakaian seluar mengikut jenis dan acara yang betul dapat membuatkan seseorang lebih menawan namun tetap kasual yang bergaya. Lihat sahaja rekaan dan jenis Muslimah Pants di bawah ini... cantik, menarik dan menutup aurat bukan?

Muslimah Pants, zalora Muslimah Pants, zalora

Muslimah Pants, zalora 

Seluar sering menjadi pilihan dalam berbagai-bagai acara mahupun untuk bersantai kerana ia memudahkan pergerakan. Para muslimah boleh bergaya dengan seluar yang anda pilih bergantung pada kesesuaian acara atau peristiwa yang anda perlu memakainya. Kerana kadang-kadang anda mungkin memerlukannya untuk satu majlis makan malam dengan seseorang, mesyuarat perniagaan yang penting, percutian atau pakaian harian di pejabat.

Muslimah Pants, zalora

Muslimah Pants sangat sesuai digayakan dengan top seperti blouse muslimah dan tshirt yang menyerlahkan sifat feminin muslimah. Ketika memilih ada beberapa faktor yang anda harus utamakan seperti potongan, warna dan juga stail seluar tersebut bergantung dengan jenis bentuk badan anda bagi mendapatkan persalinan yang selesa.

Anda sedang mencari Muslimah Pants mengikut citarasa anda? Cari sahaja di Zalora, pasti anda akan jumpa.


Previous Post
Next Post

About Author

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. nanti bolehlah cuti mata kat Zalora ;)

      Padam
  2. cantiknya muslimah pants ni...sopan je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik kan? kena beli juga ni hehe

      Padam
  3. WAh banyak pilihan yang ada!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. banyak pilihan ikut citarasa kita

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)