Textual description of firstImageUrl

Muslimah Pants yang Selesa di Zalora

Maisarah Humaira | 10/06/2017 10:52:00 PG | 24 Komen

Muslimah Pants di Zalora


Pakaian yang sepatutnya dipakai oleh wanita yang bergelar Muslimah sudah semestinya yang mengikut syarak. Labuh, longgar dan tidak jarang adalah beberapa ciri-ciri pakaian yang perlu diambil kira oleh seseorang muslimah. Jadi, kali ini Mai ingin berkongsi tentang Muslimah Pants yang selesa sesuai digayakan oleh muslimah daripada Zalora.

Muslimah Pants, zalora

Siapa kata wanita muslimah tidak boleh bergaya? Tapi bergaya perlulah mengikut syarak yang telah ditetapkan. Seperti seluar, ia mestilah yang longgar (tidak mengikut bentuk kaki) dan tidak jarang. Jadi, Muslimah Pants sesuai untuk para muslimah. Terdapat pelbagai jenis seluar yang disediakan di laman web Zalora untuk muslimah yang boleh anda dapatkan dengan pelbagai rekaan menarik disediakan untuk anda.

Muslimah Pants ini diperbuat daripada pelbagai bahan fabrik bermutu tinggi yang berkualiti bagi menjamin keselesaan wanita muslimah. Ia disertakan juga dengan pelbagai pilihan warna kegemaran yang dan saiz yang sepadan dengan si pemakai. Pemakaian seluar mengikut jenis dan acara yang betul dapat membuatkan seseorang lebih menawan namun tetap kasual yang bergaya. Lihat sahaja rekaan dan jenis Muslimah Pants di bawah ini... cantik, menarik dan menutup aurat bukan?

Muslimah Pants, zalora Muslimah Pants, zalora

Muslimah Pants, zalora 

Seluar sering menjadi pilihan dalam berbagai-bagai acara mahupun untuk bersantai kerana ia memudahkan pergerakan. Para muslimah boleh bergaya dengan seluar yang anda pilih bergantung pada kesesuaian acara atau peristiwa yang anda perlu memakainya. Kerana kadang-kadang anda mungkin memerlukannya untuk satu majlis makan malam dengan seseorang, mesyuarat perniagaan yang penting, percutian atau pakaian harian di pejabat.

Muslimah Pants, zalora

Muslimah Pants sangat sesuai digayakan dengan top seperti blouse muslimah dan tshirt yang menyerlahkan sifat feminin muslimah. Ketika memilih ada beberapa faktor yang anda harus utamakan seperti potongan, warna dan juga stail seluar tersebut bergantung dengan jenis bentuk badan anda bagi mendapatkan persalinan yang selesa.

Anda sedang mencari Muslimah Pants mengikut citarasa anda? Cari sahaja di Zalora, pasti anda akan jumpa.


24 ulasan:

  1. cantiknya muslimah pants ni...sopan je..

    BalasPadam
  2. WAh banyak pilihan yang ada!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. banyak pilihan ikut citarasa kita

      Padam
  3. Cantik2 muslimah pants di zalora ye. Boleh cuba survey ni.

    BalasPadam
  4. cantik pattern muslimah ni ...ZALORa pulak tu...harus online terus ni...hehehe

    BalasPadam
  5. Berkenan juga sebenarnya nak pakai seluar-seluar muslimah macam ni tapi takut tak kena dengan jaga boleh nampak gemuk atau pendek pulak. Sebab tu biasa pakai jeans longgar je

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh pakai palazo jenis jeans jugak. cantik :)

      Padam
  6. Akk pn kna pkai seluar loose mcm ni..sb peha besar huhu

    BalasPadam
  7. These pants are so fasionable, it will suit everyone! Will recommend this to my friends.

    BalasPadam
  8. Not bad jugak kan...bolehlah cuba survey2 nanti. Harap2 adalah saiz sis yg besor ni..tu salah satu knp tak suka sgt beli online sb saiz

    BalasPadam
  9. Akak suka la pants mcm palazzo tu..okey nak skodeng zalora laaa....lama x shopping ni

    BalasPadam
  10. menarik seluar dekat zalora ni..nanti ada duit bolehla grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.. banyak design pants yang menarik ada di zalora. jangan lupa grab nanti :)

      Padam
  11. huda tak pernah shopping at zalora. Nka try la shopping seluar baru utk tahun baru 2018

    BalasPadam
  12. bagusnya dapat pakai seluar yang selesa bila di pakai :) shopping online ni berbaloi juga dan cepat sampai :)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

MaisarahSidi.com © . Designed by Maisarah laaa