12 November 2017

Hasil Tempahan Design dan Cetak Kad Bisnes Murah dengan Maigraphicdesign

Kad Bisnes Matte Laminate dan Frosted Plastic

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga sihat dan ceria selalu. Agak lama juga Mai tak update tentang kad bisnes. Alhamdulillah sebenarnya design dan cetak kad bisnes masih lagi berjalan seperti biasa cuma tak sempat nak update di blog je. Jadi kali ini Mai kongsi terus beberapa design kad bisnes sekaligus. Senang sikit hehe.

Kad yang bermula dari nombor 1 hingga 4 adalah kad berkemasan Matte Laminate berketebalan 260GSM. Kelebihan kad berkemasan Matte Laminate 260 GSM ialah peratus kalis air adalah tinggi, tahan lama, tidak mudah koyak dan sudah pasti membuatkan perniagaan atau servis yang anda tawarkan nampak lebih profesional. 

1. kad bisnes matte laminate

2. kad bisnes matte laminate

3. kad bisnes matte laminate

4. kad bisnes matte laminate


Dibawah ini pula ialah kad jenis frosted plactic, iaitu plastik yang mempunyai tekstur permukaan yang separuh lutsinar. Kad jenis ini semakin ramai permintaannya kerana unik dan sudah pastinya memiliki kelebihannya tersendiri seperti kalis air kerana ia adalah plastik dan tahan lama. Kad jenis ini boleh letak pelbagai warna, tidak terhad kepada satu warna sahaja.

kad bisnes frosted plastic

Harga kedua-dua jenis kad ini amat berbaloi dimiliki. Percuma design dan kos pengeposan untuk anda. Selain daripada kad kemasan matte laminate dan frosted plastic, jenis lain seperti berkemasan glossy, spot uv juga disediakan.

Hasil tempahan yang lain boleh dilihat di sini: Klik --> HASIL TEMPAHAN KAD BISNES

Pelbagai manfaat yang akan anda dapat dengan memiliki kad nama/kad bisnes. Kad bisnes atau kad nama adalah sebagai salah satu cara untuk meluaskan perniagaan atau servis yang anda tawarkan.

Berminat untuk membuat tempahan design dan cetak pelbagai jenis kad
seperti kad bisnes, kad nama, kad jemputan, tag label dan lain-lain lagi dengan 
harga yang berpatutan dan berkualiti?

Untuk membuat tempahan dan sebarang pertanyaan labih lanjut, hubungi Mai melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


* Pelbagai design yang lain Mai akan update dalam entri akan datang. InsyaAllah 😊 


Previous Post
Next Post

About Author

8 ulasan:

  1. cantiknya yang jenis frosted plactic tu hehe unik!

    BalasPadam
  2. cantiknyer..kretif sis ni.. <3

    BalasPadam
  3. salam cik..kalau saya nak order utk design shj, boleh?
    berapa yer caj kalau untuk satu design?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm boleh. boleh send mesej ke emel atau whatsapp ye

      Padam
  4. Aimhub punya name card cantik Sgt

    BalasPadam
  5. Lawa lawa design mai
    InsyaAllah ada rezeki nanti blh tempah kat mai jelah

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)