Beli Jus Sihat di Juice Works dan Dapat Beg Percuma

Beg kitar semula edisi terhad dari Juice Works


Membeli-belah adalah satu aktiviti yang menyeronokkan. Lebih-lebih lagi terdapat Jualan Akhir Tahun sekarang ini. Syok sangat membeli-belah, sampai kaki pun terasa lenguh. Apa kata berehat sebentar dengan minuman yang sesuai daripada Juice Works iaitu "Honey, it’s Christmas!" untuk menghidrasikan badan sebelum menyambung kembali aktiviti membeli-belah.

Juice Works, Honey, it’s Christmas!

Sempena dengan musim perayaan ini, Juice Works telah mencipta satu minuman yang istimewa dan berkilau merah! Ia melambangkan semua kebaikkan, kebahagiaan dan kegembiraan manis sepanjang tahun ini. Juice Works berharap nama itu sendiri akan memberikan sentuhan kegembiraan; "Honey, it’s Christmas" sempena perayaan yang bermakna ini.

Smoothie ais bercampur dengan jus tembikai susu, plum, strawberi, limau dan tambahan delima mulberi dan delima ruby-merah bermusim; ramuan ini hanya boleh didapati dari 6 Nov sehingga 1 Jan 2018! Kandungan anti-oksidan yang banyak didalam minuman ini boleh membantu mengecilkan radikal bebas yang jahat didalam badan anda, vitamin C, serat, folat dan kalium juga adalah keperluan untuk badan anda pada musim yang sibuk ini.

Apa lagi, untuk setiap pembelian RM20 yang anda belanjakan di Juice Works, anda akan dapat satu stem. Kumpulkan 5 stem dan anda akan mendapat beg kitar semula edisi terhad (ya, ia adalah sangat berguna untuk membeli-belah). Tawaran istimewa ini adalah sah sehingga 31 Jan 2018 atau sehingga stok masih ada.

beg percuma Juice Works

Oh ya! Tidak lupa juga bahawa ia adalah musim untuk memberikan kegembiraaan kepada semua, Juice Works juga telah menyediakan baucar tunai bernilai RM10 setiap satu untuk membolehkan anda untuk menghadiahkan kepada orang yang tersayang. Kerana Juice Works tahu, hadiah yang terbaik untuk orang tersayang adalah "hadiah kesihatan" dan cara yang lebih baik dan mudah untuk memastikan orang yang tersayang mendapat nutrien yang terbaik.

Juice Works ingin juga mengucapkan terima kasih atas sokongan semua sepanjang tahun 2017, dan Selamat Menyambut Hari Krismas yan sihat dan Tahun Baru yang hebat!


Tentang JUICE WORKS Malaysia


Juice Works Malaysia adalah perintis syarikat jus buah-buahan yang segar di negara di mana mereka dipercayai oleh beribu-ribu pelanggan-pelangang setia untuk kraf yang mengunnakan ramuan bahan-bahan semulajadi yang terbaik.

Juice Works

Diasaskan oleh Jason Choy dan Ling Mooi Li, pasangan berkenaan membuka kiosk pertama di pusat beli-belah Curve pada Disember 2004. Kiosk tunggal ini telah memenangi pujian daripada pelanggan-pelanggan untuk menu jus yang sihat dan smoothie yang sangat lazat.

Bermula daripada satu kiosk, Juice Works Malaysia telah berkembang sebagai syarikat pembekal jus buah-buahan dan smoothie segar premium di negara ini yang mengkhusus dalam menu hebat untuk lebih daripada 30 pilihan buatan tangan. Jenama ini terkenal dengan minuman sihat yang segar, dibuat selepas pesanan diambil dan lazat yang menjamin pelangan akan kembali melawatnya lagi. Juice Works Malaysia mempunyai minuman yang sesuai dibuat segar untuk setiap keperluan individu.

Juice Works Malaysia kini boleh didapati di 29 lokasi di seluruh negara dengan banyak lagi akan di buka pada masa yang akan datang. Bagi memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk gaya hidup sihat, Juice Works Malaysia juga menawarkan peluang francais sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangannya, serta kiosk mudah alih untuk menyampaikan minuman kepada pelanggan yang sentiasa bergerak.


46 ulasan:

  1. Belum pernah cuba lagi ni, tak tau pulak kiosk kat putrajaya ni ada ke tak.

    BalasPadam
  2. comel je bag dia, ni nak pergi juice works sat lagi, sebab air dia fresh cuma, ada buah-buahan frozen tu i kurang gemar sikit hehe

    BalasPadam
  3. Suka Juiceworks! Minum airnya rasa segar terus. Memang fresh!

    BalasPadam
  4. suka gak juice.. tapi jarang membeli.. selalu minum air suam je.. tapi kalau dah teringin sangat memang beli terus.. hahaha.. 1st time dengar jenama ni.. nanti boleh try

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali sekali cubalah kelainan, minum jus sihat :)

      Padam
  5. Saya suka minum juice works jugak! Refreshing and jugak original terutamanya selepas senaman dan larian!

    BalasPadam
  6. sedapnya juice tu.. dapat pulak bag yang comel nanti nak kena pergi beli gak ni

    BalasPadam
  7. Ahhh my fav juice work ni. Selalu beli sebab suka semua JUS buah segar dia. Hahaha. Bag tu sesuai utk simpan telekung saiz tak besar dan tak kecil sangat. Nanti nak pi beli

    BalasPadam
  8. Menarik juga beli jus dapat beg. Sekarang ni pergi mana-mana pun kena bawa beg sendiri. Ada beg juice work senanglah

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergi shoppping bawa beg tu pun boleh nanti ;)

      Padam
  9. Nak collet stamplah beg tu nampak menarik... Nak buat koleksi he he he. Bonde sukalah air Juice memeang sedap...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom kumpul. dapat beg boleh bawa pergi shopping

      Padam
  10. Amboii memang nampak sedap betul air tu. Dahlah warnanya saja cukup mengancam!

    BalasPadam
    Balasan
    1. iye.. jom try jus sedap lagi sihat ni :)

      Padam
  11. Memang kaya nutrisi minuman ni. Wlpun agak mahal tapi klu dibandingkan khasiat didalamnya sangat banyak

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.. minuman sihat yang bagus untuk badan

      Padam
  12. nampak sihat so mesti kena beli jugak lepas nie

    BalasPadam
  13. alamak !!! nie yang rasa macam nak singgah nie. Terliur pulak.

    BalasPadam
  14. Suka sangat juiceworks ni sebab air berkhasiat kan. sedap pulak tu.

    BalasPadam
  15. Wow I want tthat bag, it's so cute. I love some of the drinks at juice works yummy

    BalasPadam
  16. Selalu beli di IOI Mall jika singgah ke sana. Minat "Watermelon Lychee", sangat menyegarkan bila meminumnya.

    BalasPadam
  17. Saya nak beg itu! Baiklah! Akan Rawlins kejar minum Juice Works nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom.. sambil tu kumpul stamp sekali

      Padam
  18. nampak best .. sure best sebab kandungan buah-buahan tu buat kita tertarik nak try !

    BalasPadam
    Balasan
    1. semestinya! kena cuba jus sihat dan sedap ni

      Padam
  19. Akak kan sebulan 2-3 kali mesti amik juice ni utk detox..hahaha...kali ni nak beli selalu sebab sedap dan nak dapatkan bag limited edition tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe jom2. Mai pun kumpul stamp jugak

      Padam
  20. Zumal belum pernah cuba lagi, nanti nak cuba la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba jangan tak cuba hehe. sedap ni

      Padam
  21. Ymacam best je. Boleh cuba nanti

    BalasPadam
  22. Pernah mnum sekli
    Mmg pure btul rasa dia...
    Sedap

    BalasPadam
  23. I like Juice Works so much and it contents pure juice . And the wooven bag look nice.

    BalasPadam
    Balasan
    1. I like it too. that's true, it contents pure juice.

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon