Beli Jus Sihat di Juice Works dan Dapat Beg Percuma

Beg kitar semula edisi terhad dari Juice Works


Membeli-belah adalah satu aktiviti yang menyeronokkan. Lebih-lebih lagi terdapat Jualan Akhir Tahun sekarang ini. Syok sangat membeli-belah, sampai kaki pun terasa lenguh. Apa kata berehat sebentar dengan minuman yang sesuai daripada Juice Works iaitu "Honey, it’s Christmas!" untuk menghidrasikan badan sebelum menyambung kembali aktiviti membeli-belah.

Juice Works, Honey, it’s Christmas!

Sempena dengan musim perayaan ini, Juice Works telah mencipta satu minuman yang istimewa dan berkilau merah! Ia melambangkan semua kebaikkan, kebahagiaan dan kegembiraan manis sepanjang tahun ini. Juice Works berharap nama itu sendiri akan memberikan sentuhan kegembiraan; "Honey, it’s Christmas" sempena perayaan yang bermakna ini.

Smoothie ais bercampur dengan jus tembikai susu, plum, strawberi, limau dan tambahan delima mulberi dan delima ruby-merah bermusim; ramuan ini hanya boleh didapati dari 6 Nov sehingga 1 Jan 2018! Kandungan anti-oksidan yang banyak didalam minuman ini boleh membantu mengecilkan radikal bebas yang jahat didalam badan anda, vitamin C, serat, folat dan kalium juga adalah keperluan untuk badan anda pada musim yang sibuk ini.

Apa lagi, untuk setiap pembelian RM20 yang anda belanjakan di Juice Works, anda akan dapat satu stem. Kumpulkan 5 stem dan anda akan mendapat beg kitar semula edisi terhad (ya, ia adalah sangat berguna untuk membeli-belah). Tawaran istimewa ini adalah sah sehingga 31 Jan 2018 atau sehingga stok masih ada.

beg percuma Juice Works

Oh ya! Tidak lupa juga bahawa ia adalah musim untuk memberikan kegembiraaan kepada semua, Juice Works juga telah menyediakan baucar tunai bernilai RM10 setiap satu untuk membolehkan anda untuk menghadiahkan kepada orang yang tersayang. Kerana Juice Works tahu, hadiah yang terbaik untuk orang tersayang adalah "hadiah kesihatan" dan cara yang lebih baik dan mudah untuk memastikan orang yang tersayang mendapat nutrien yang terbaik.

Juice Works ingin juga mengucapkan terima kasih atas sokongan semua sepanjang tahun 2017, dan Selamat Menyambut Hari Krismas yan sihat dan Tahun Baru yang hebat!


Tentang JUICE WORKS Malaysia


Juice Works Malaysia adalah perintis syarikat jus buah-buahan yang segar di negara di mana mereka dipercayai oleh beribu-ribu pelanggan-pelangang setia untuk kraf yang mengunnakan ramuan bahan-bahan semulajadi yang terbaik.

Juice Works

Diasaskan oleh Jason Choy dan Ling Mooi Li, pasangan berkenaan membuka kiosk pertama di pusat beli-belah Curve pada Disember 2004. Kiosk tunggal ini telah memenangi pujian daripada pelanggan-pelanggan untuk menu jus yang sihat dan smoothie yang sangat lazat.

Bermula daripada satu kiosk, Juice Works Malaysia telah berkembang sebagai syarikat pembekal jus buah-buahan dan smoothie segar premium di negara ini yang mengkhusus dalam menu hebat untuk lebih daripada 30 pilihan buatan tangan. Jenama ini terkenal dengan minuman sihat yang segar, dibuat selepas pesanan diambil dan lazat yang menjamin pelangan akan kembali melawatnya lagi. Juice Works Malaysia mempunyai minuman yang sesuai dibuat segar untuk setiap keperluan individu.

Juice Works Malaysia kini boleh didapati di 29 lokasi di seluruh negara dengan banyak lagi akan di buka pada masa yang akan datang. Bagi memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk gaya hidup sihat, Juice Works Malaysia juga menawarkan peluang francais sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangannya, serta kiosk mudah alih untuk menyampaikan minuman kepada pelanggan yang sentiasa bergerak.


{ 46 comments.. read them below or add one }

Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman Disember 18, 2017
Belum pernah cuba lagi ni, tak tau pulak kiosk kat putrajaya ni ada ke tak.
Syafiera Yamin Syafiera Yamin Disember 20, 2017
comel je bag dia, ni nak pergi juice works sat lagi, sebab air dia fresh cuma, ada buah-buahan frozen tu i kurang gemar sikit hehe
Rafzan Tomomi Rafzan Tomomi Disember 20, 2017
Suka Juiceworks! Minum airnya rasa segar terus. Memang fresh!
tenku butang tenku butang Disember 20, 2017
suka gak juice.. tapi jarang membeli.. selalu minum air suam je.. tapi kalau dah teringin sangat memang beli terus.. hahaha.. 1st time dengar jenama ni.. nanti boleh try
Mouse Mommy Mouse Mommy Disember 20, 2017
Saya suka minum juice works jugak! Refreshing and jugak original terutamanya selepas senaman dan larian!
Cik Ash Cik Ash Disember 20, 2017
sedapnya juice tu.. dapat pulak bag yang comel nanti nak kena pergi beli gak ni
rubydotmy rubydotmy Disember 20, 2017
Ahhh my fav juice work ni. Selalu beli sebab suka semua JUS buah segar dia. Hahaha. Bag tu sesuai utk simpan telekung saiz tak besar dan tak kecil sangat. Nanti nak pi beli
Maya Maya Disember 20, 2017
Menarik juga beli jus dapat beg. Sekarang ni pergi mana-mana pun kena bawa beg sendiri. Ada beg juice work senanglah
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 20, 2017
sekali sekali cubalah kelainan, minum jus sihat :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 20, 2017
pergi shoppping bawa beg tu pun boleh nanti ;)
iffah hussin iffah hussin Disember 21, 2017
Nak collet stamplah beg tu nampak menarik... Nak buat koleksi he he he. Bonde sukalah air Juice memeang sedap...
Hasif Hamsyari Hasif Hamsyari Disember 21, 2017
Amboii memang nampak sedap betul air tu. Dahlah warnanya saja cukup mengancam!
AyuArjuna BiGoshh AyuArjuna BiGoshh Disember 21, 2017
Memang kaya nutrisi minuman ni. Wlpun agak mahal tapi klu dibandingkan khasiat didalamnya sangat banyak
dboystudio dboystudio Disember 21, 2017
nampak sihat so mesti kena beli jugak lepas nie
Zharif Azis Zharif Azis Disember 21, 2017
alamak !!! nie yang rasa macam nak singgah nie. Terliur pulak.
Lia Hasty Lia Hasty Disember 21, 2017
Suka sangat juiceworks ni sebab air berkhasiat kan. sedap pulak tu.
Jia Shin Lee Jia Shin Lee Disember 21, 2017
Wow I want tthat bag, it's so cute. I love some of the drinks at juice works yummy
Nuha Nawawi Nuha Nawawi Disember 21, 2017
Selalu beli di IOI Mall jika singgah ke sana. Minat "Watermelon Lychee", sangat menyegarkan bila meminumnya.
Rawlins GLAM Rawlins GLAM Disember 22, 2017
Saya nak beg itu! Baiklah! Akan Rawlins kejar minum Juice Works nanti.
Salina Johari Salina Johari Disember 22, 2017
nampak best .. sure best sebab kandungan buah-buahan tu buat kita tertarik nak try !
Amanda Suria Amanda Suria Disember 22, 2017
Akak kan sebulan 2-3 kali mesti amik juice ni utk detox..hahaha...kali ni nak beli selalu sebab sedap dan nak dapatkan bag limited edition tu..
Dunia Zumal Dunia Zumal Disember 22, 2017
Zumal belum pernah cuba lagi, nanti nak cuba la...
AziRahmanDotCom AziRahmanDotCom Disember 22, 2017
Ymacam best je. Boleh cuba nanti
alia farhan Said alia farhan Said Disember 23, 2017
Pernah mnum sekli
Mmg pure btul rasa dia...
Sedap
Betty Liew Betty Liew Disember 24, 2017
I like Juice Works so much and it contents pure juice . And the wooven bag look nice.
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
jom kumpul. dapat beg boleh bawa pergi shopping
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
iye.. jom try jus sedap lagi sihat ni :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
betul.. minuman sihat yang bagus untuk badan
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
sihat dan sedap.. kena cuba ni ye
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
singgah jangan tak singgah hehe
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
sedap tu! memang menyegarkan
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
jom.. sambil tu kumpul stamp sekali
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
semestinya! kena cuba jus sihat dan sedap ni
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
hehehe jom2. Mai pun kumpul stamp jugak
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
cuba jangan tak cuba hehe. sedap ni
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
sedap kan? menyihatkan lagi tu
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Disember 25, 2017
I like it too. that's true, it contents pure juice.

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)