24 Mac 2017

Lazada Surprise Box Sempena Lazada 5th Anniversary Sale

Lazada Surprise Box 


Lazada Surprise Box selamat sampai petang semalam. Betul-betul terkejut sebab bungkusannya boleh tahan besar. Alhamdulillah, banyak betul barang-barang yang Lazada bagi. Surprise Box yang diterima ini adalah bersempena Lazada 5th Anniversary Sale. Maknanya Lazada dah masuk tahun kelima beroperasi. Tahniah dan Happy Birthday Lazada!

jualan murah lazada

Terima kasih Lazada. Seronok sangat! Bukan sekotak tapi ada tiga kotak semuanya. Berat lagi tu. Inilah bungkusan yang diterima petang tadi. 

lazada surprise box


Teruja betul nak buka bungkusan ni. Wah.. macam-macam ada. Betul-betul awesome!

lazada surprise box

Jom tengok barangan yang ada dalam Surprise Box dari Lazada. 

SIGNATURE SNACK
Klik > SIGNATURE SNACK

PENSONIC PERSONAL BLENDER
Klik > PENSONIC PERSONAL BLENDER

HOME FRAGRANCE HUSH PUPPIES
Klik > HUSH PUPPIES HOME FRAGRANCE


A6 SIZE NOTEBOOK BOTTLE
Klik > A6 SIZE NOTEBOOK BOTTLE

produk nestle
Klik > PRODUK NESTLE

HAIR DRYER, pengering rambut
Klik > CORNELL HAIR DRYER

KINOHIMITSU COLLAGEN DIAMOND
Klik > KINOHIMITSU COLLAGEN DIAMOND

PHOTOBOOK MURAH
Klik > PHOTOBOOK MALAYSIA

Banyaknya Lazada bagi. Terima kasih sekali lagi Lazada. Semua barangan di atas ini anda boleh dapatkan di laman web Lazada. Klik saja pautan yang telah disediakan di bawah gambar. Haaa.. kalau anda nak tahu sekarang ini sedang berlangsung Lazada 5th Anniversary Sale yang akan berlangsung selama 3 hari, bermula dari 22 sehingga 24 Mac 2017. Alamak.. kena cepatlah. Hari ni dah 24 Mac! 

Apa yang menariknya jualan ini? Menariknya, Lazada 5th Anniversary Sale ini ada diskaun sehingga 90%. Tak percaya? Klik pautan ini cepat untuk lihat apa yang anda boleh beli di Lazada dengan harga yang tak masuk akal ni > Lazada 5th Anniversary Sale. Bukan itu saja, Lazada juga menganjurkan beberapa peraduan yang anda patut sertai kerana hadiah yang ditawarkan sangat lumayan seperti tiket penerbangan ke destinasi rahsia dan pelbagai hadiah menarik lagi dengan membeli-belah di laman web Lazada.

Kalau buka laman web Lazada, mesti rasa macam-macam barang nak beli. Tambah pula harga sangat berpatutan dan mampu milik. Pelbagai jenama terkenal ada di Lazada. Apa yang anda perlu buat ialah cari, pilih, bayar dan tunggu barang sampai di rumah. Mudah kan?

Jadi, tunggu apa lagi. Masa akan berlalu. Jangan terlambat untuk membeli-belah barangan keperluan anda sementara jualan sempena Hari Jadi Lazada yang kelima ini masih berlangsung. 

 

22 Mac 2017

Design Facebook Cover Photo untuk Kedai Mainan Kucing Mickey Store

Design Facebook Timeline Cover/ FB Cover Photo Tema Bisnes


Kali ini saya nak berkongsi design Facebook cover photo untuk page Kedai Mainan Kucing Mickey Store. Cover photo yang bertemakan bisnes ini menggunakan warna kuning dan ungu sebagai warna utama. Logo 'Mickey Store' juga saya designkan, yang berada di bahagian kanan menggunakan warna yang sama.

Beberapa gambar barangan kucing turut diletakkan pada cover photo bagi menampakkan lagi barangan yang diniagakan.  Alhamdulillah, klien amat berpuas hati dengan hasil rekaan cover photo ini. 

design facebook cover photo
Mock-up cover photo page Kedai Mainan Kucing Mickey Store

design facebook cover photo
Profile picture percuma dengan setiap tempahan design cover photo FB

Anda ingin membuat tempahan cover photo Facebook mengikut citarasa anda? Jika anda ingin membuat tempahan, cepat-cepat Whatsapp atau PM saya di Facebook. Harga dijamin mampu milik. Percuma profile picture lagi tu!

Menerima tempahan Facebook cover photo untuk pelbagai jenis tema page seperti personal, bisnes, syarikat dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

20 Mac 2017

Jom Beli-belah pada Lazada 5th Anniversary Sale

Jualan Khas Lazada Sempena Ulangtahun Kelima

Diam tak diam, pusat beli-belah online terkenal di Malaysia iaitu Lazada sudah pun berusia lima tahun pada Mac 2017 ini. Jadi, bagi meraikan ulangtahun kelima ini, Lazada mengadakan Lazada 5th Anniversary Sale - Great Brands with Best Offers!

Lazada 5th Anniversary Sale

Wah, syurga bagi penggemar beli-belah online ni! Apa yang menariknya jualan khas Lazada kali ini? Sudah pasti pelbagai barangan kegemaran dan juga keperluan ditawarkan dengan pelbagai tawaran eksklusif serta potongan harga yang berbaloi-baloi sempena ulangtahun kelima ini. Tawaran yang tidak patut anda lepaskan!

Anda sedang mencari barangan perhiasan dan peralatan rumah terkini? Telefon pintar yang paling popular dan aksesori komputer, atau pakaian yang paling indah dan aksesori untuk wanita? Apa kata kalau anda dapatkan semua itu dengan pelbagai jenama di kedai online Lazada pada Lazada 5th Anniversary Sale yang akan berlangsung selama 3 hari, bermula dari 22 sehingga 24 Mac 2017. Mudah sangat, semuanya di hujung jari anda. 

Kalau anda nak tahu, anda sudah boleh mula shopping di Lazada sekarang ini. Apa yang anda perlu buat ialah...

Lazada 5th Anniversary Sale

Kalau anda suka dengan barang tersebut, anda boleh Add to Whislist. Kemudian anda buka semula lamn web Lazada pada 22-24 Mac nanti dan lihat pada senarai wish list anda. Anda akan lihat paparan barangan yang anda pilih dengan harga selepas potongan. Kemudian Add to cart.

Seronoknya macam ni! Bolehlah shopping banyak-banyak sempena jualan Lazada nanti. Mana tak seronoknya, boleh shopping dan menang tiket penerbangan ke destinasi rahsia lagi tu. Wow!

Lazada 5th Anniversary Sale

Bukan ini saja, pelbagai tawaran menarik yang lain menanti anda. Tunggu apa lagi, buka laman web Lazada dan mula membeli sekarang juga. Nantikan pelbagai tawaran yang sangat menarik pada LAZADA 5th ANNIVERSARY SALE, 22 sehingga 24 Mac 2017 ini. 

Selamat membeli-belah di Lazada dengan hati yang bahagia ๐Ÿ˜‰ 


15 Mac 2017

Akhirnya Status Permohonan BR1M bertukar kepada LULUS

Status BR1M bertukar kepada LULUS

Baru-baru ini semak lagi status BR1M kot-kot bertukar kepada lulus dan akhirnya status BR1M bertukar daripada DALAM PROSES kepada LULUS. Maknanya layak untuk menerimanya.

status permohonan BR1M
Status permohonan telah diluluskan
Sebelum ini kecoh juga di Facebook dan di mana sahaja tentang sesiapa yang berdaftar dengan SSM tak layak menerima BR1M (berstatus TIDAK LULUS). Tapi, akhirnya ramai yang statusnya bertukar daripada tidak lulus kepada dalam proses dan kemudiannya lulus.

Anda boleh membuat semakan status di laman SEMAKAN STATUS 2017 atau
Install terus aplikasi mobil Semakan BR1M yang kini boleh didapati di Google Play Store dan Apple App Store. Klik SINI untuk tatacara menggunakan aplikasi mobil ini.

Bagi golongan individu yang statusnya telah bertukar kepada lulus untuk kali ini, mereka bakal menerima BR1M pada kelompok 3 nanti. Mungkin mereka akan menerima surat bersama baucer terus.

Haaa.. kalau dapat ucap Alhamdulillah. Kalau tak diberi peluang untuk merasa, mungkin ada sesuatu yang lebih baik menanti dan mungkin juga ramai lagi yang benar-benar memerlukannya selain daripada diri kita sendiri.


13 Mac 2017

Cermin Mata Kanta Crizal Transitions Menjadi Pilihan

Cermin Mata Bertukar Warna

Dua minggu lepas cermin mata saya patah 'tangkai' sebelah kanan. Sebabnya besi tempat skru tu yang patah. Nak tak nak memang kena tempah cermin mata baru dan saya memilih cermin mata 'bertukar warna'. Cermin mata kanta photochromic nama betulnya ๐Ÿ˜

cermin mata kanta photochromic

Cermin mata saya yang sebelum ini juga jenis kanta photochromic. Tak segelap kanta cermin mata baru ni apabila terkena cahaya matahari. Setelah diberitahu oleh optometris tentang kebaikan kanta Crizal Transitions, saya memilih untuk menggunakan kanta jenis ini. Cermin mata baru ini menggunakan kanta Crizal Transitions Signature berwarna kelabu. Original punya siap dapat kad waranti lagi.

cermin mata kanta crizal transtions
Kad waranti untuk kanta
Menariknya, kanta Crizal Transitions Signature adalah perlindungan UV yang terbaik dengan E-SPF25. Selain itu, ia juga mampu melindungi mata dengan penyesuaian silau. Kejelasan kanta ini juga dipertingkatkan lagi untuk menghindarkan pantulan, kesan calar, titisan air dan kesan jari. Alaaa..macam yang dalam iklan tv tu..main baling-baling tepung tapi cermin clear je..

Selain itu, kalau berada dalam rumah, penglihatan jadi sangat jelas dengan kanta Crizal Transitions. Kalau bawah cahaya matahari pula, memang cepat warna kanta bertukar jadi gelap. Kadar gelapnya lebih banyak berbanding kanta cermin mata lama saya.

Tak sakit mata kalau berada di bawah cahaya matahari yang terang kalau pakai kanta photochromic ni. Saya ingat lagi, beberapa tahun yang lepas, saya menggunakan cermin mata berkanta biasa. Mata mudah keluar air mata ketika melihat di bawah cahaya terang. Mata juga terpaksa dikecilkan. Rasa tak selesa sangat. Jadi, saya ambil langkah bertukar kepada kanta photochromic. Selesa nak melihat. Lagi selesa dengan kanta Crizal Transitions Signature.

cermin mata kanta photochromic

Harga cermin mata ini berharga RM399. Ini adalah harga pakej yang ditawarkan oleh kedai cermin mata yang saya tempah (Harga bergantung kepada kedai cermin mata). Bagi saya tak rugi kalau anda buat cermin mata kanta Transitions walaupun harganya lebih mahal daripada kanta biasa. Kalau power rabun yang tinggi, sangat digalakkan untuk guna kanta Transitions kerana pelbagai manfaat ada padanya.

Nak tahu best ke tak pakai cermin mata berkanta Transitions ni? Kenalah cuba sendiri dulu baru tahu ๐Ÿ˜‰

11 Mac 2017

Status Permohonan BR1M 'TIDAK LULUS' bertukar ke 'DALAM PROSES'

Kisah Status Permohonan BR1M 2017

Macam-macam hal BR1M 2017 ni ๐Ÿ˜ Ramai yang tidak menyangka, status permohonan BR1M 2017 mereka bertukar kepada tidak lulus tidak seperti tahun sebelumnya yang lulus dan layak menerima BR1M.

BR1M 2017, ada yang tidak lulus kerana berdaftar dengan SSM dan pendapatan perlu disahkan, maklumat pendapatan pemohon/pasangan/tanggunan perlu pengesahan. Ada juga golongan individu yang berpendapatan di bawah RM1000, tidak lulus statusnya dan lain-lain lagi.

Baru-baru ni adik beritahu kawannya yang statusnya tidak lulus telah pun dapat baucer untuk ditebus di bank. Ek pelik juga ni. Saya pun sama juga. Hari tu saya semak status permohonan dan menunjukkan perkataan 'TIDAK LULUS' tertera pada laman tersebut. Tapi semalam saya saja-saja semak tertulis 'DALAM PROSES' pula. Pelik ni. Kenapa ye agaknya?

Status Permohonan BR1M 2017

Mula-mula semak status permohonan BR1M saya masih 'DALAM PROSES', kemudian bertukar kepada 'TIDAK LULUS' dan sekarang statusnya bertukar semula kepada 'DALAM PROSES'. Tak tahulah kenapa sebabnya ๐Ÿ˜ถ

Takpelah, kalau dapat Alhamdulillah. Kalau tak diberi peluang untuk merasa, redha je lah. Mungkin ada yang lebih memerlukannya ๐Ÿ˜Š

Anda pula macam mana?


08 Mac 2017

Bergaya Mengikut Syarak dengan MuslimahClothing.Com

Butik Pakaian Muslimah Terkini, MuslimahClothing.Com


Baju untuk hari raya, saya selalunya akan beli yang sudah siap dijahit. Pilih, bayar dan pakai. Senang kan?  Laman web MuslimahClothing.Com (MCC) berjaya menambat hati saya untuk membeli di situ. Pasti tak menyesal kalau ke laman web ini.

MuslimahClothing.Com


Ada apa dengan laman web MCC? Pelbagai fesyen muslimah terkini disediakan di laman web tersebut. Rekaannya sangat sesuai untuk muslimah, mengikut fesyen semasa, bergaya dan yang penting mematuhi syarak. Kesemua rekaan di MCC menekankan ciri-ciri labuh dan longgar. Siapa kata muslimah tak boleh bergaya dengan pakaian labuh dan longgar? Pilih dan beli saja di MCC, pasti menepati citarasa anda.

Selain daripada laman webnya, MCC mempunyai tiga butik. Butik utamanya terletak di Bangi dan dua lagi cawangannya di Shah Alam dan Kuala Terengganu. Kalau berdekatan dengan butiknya, boleh terus ke sana. Kalau jauh, cari saja baju pilihan anda di laman web MCC. Mudah, jimat masa dan cepat sampai di tangan. Kalau anda membeli melalui online dengan harga melebihi RM80, percuma kos penghantaran. 

Bila bercakap tentang pakaian labuh dan longgar, mesti kita terfikirkan jubah saja. Tapi di MCC pelbagai rekaan pakaian mengikut tema disediakan. Baju kurung, pakaian untuk ke tempat kerja, pakaian sukan, dress, tunic, abaya, pakaian denim dan pakaian untuk umrah dan haji dengan ciri-ciri labuh dan longgar ada di MCC. Tudung pun ada juga.

Beberapa rekaan menarik yang disediakan di butik dan laman web MCC...

baju kurung terkini

jaket wanita

pakaian sukan wanita

tunic

pants suit

dan pelbagai rekaan lain lagi.

MCC juga menyediakan saiz pakaian bermula dari saiz XXS sehingga saiz 3XL. Saiz paling kecil dan paling besar pun ada. Senanglah kalau nak pilih saiz lepas ni.

Taknak cakap banyak, anda klik je MuslimahClothing.Com atau terus ke butik MCC, pasti anda rambang mata nak pilih. Lebih kurang 3 bulan, hari raya bakal menjelma. Bolehlah buat persiapan awal untuk raya nanti. Tak perlu pening lagi kat mana nak cari baju raya yang sesuai, mengikut fesyen terkini dan menepati kehendak syarak. Pilih dan beli saja di MCC ๐Ÿ˜‰ 


Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Hasrul Hassan bantu trafik blog meroket! Betul ke ni? Kalau nak tahu betul atau tak, jom sertai Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Klik terus banner di bawah ini untuk ke laman segmen tersebut.

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket
KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN INI
Kepada Bro Hasrul Hassan...

Saya nak trafik blog meroket untuk post saya yang ini - http://www.maisarahsidi.com/2015/06/petua-melegakan-angin-dalam-badan.html

Tarikh tutup segmen ini ialah pada 10 Mac 2017 (Jumaat, Jam 12 Tengahari). Jadi tunggu apa lagi, cepat klik banner di atas untuk sertai sama.

Nak juga merasa trafik blog berpuluh ribu ni ๐Ÿ˜„. Semoga dengan bantuan daripada blogger otai bro Hasrul Hassan ini dapat membuat trafik blog saya naik mencanak-canak.


06 Mac 2017

Design Logo MamaFik

Design Logo Bisnes

Servis design logo harga mampu milik | Assalamualaikum dan selamat sejahtera pembaca semua. Hari ini saya nak berkongsi artwork iaitu design logo dengan vector portrait.

Logo MamaFik ini bertemakan gabungan warna hot pink dan biru lembut. Terdapat 2 karakter dalam logo ini iaitu ibu dan anak yang dilukis dalam bentuk vector portrait. Saya mulakan design logo ini dengan melukis karakter dalam bentuk vector portrait. Logo ini direka menggunakan perisian Adobe Illustrator. Maka terhasillah logo seperti ini...

design logo murah

Alhamdulillah, klien amat berpuas hati dengan hasil design logo ini. Kawan-kawannya pun cakap cantik dan comel ๐Ÿ˜ 

Bagi anda yang berminat untuk membuat tempahan design logo dengan harga yang berpatutan atau mengajukan sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi saya melalui:

Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

InsyaAllah saya akan designkan mengikut kehendak anda ;)

> Klik sini untuk lebih lanjut tentang tempahan dan harga design

03 Mac 2017

Design Template Blog Responsif Shylla Rose

Design Blog Responsif Tema Lifestyle

Servis design blog murah |  Kali ini saya kongsikan artwork template blog responsif. Blog milik Shylla Rose ini memilih warna merah jambu dan putih sebagai warna tema blog. Pemilik blog ini inginkan blog yang ringkas dalam masa yang sama nak nampak menarik dan cantik.

Header blog ini dihiasi dengan bunga ros dan rama-rama seperti yang diminta oleh pemilik blog sendiri. Alhamdulillah, pemilik blog Shylla Rose amat berpuas hati dengan rekaan template blognya.


design blog murah, blog responsive
Template blog
design blog murah, blog responsive
Template Responsive. Boleh semak di laman Troy - Responsive web tester


design blog murah, blog responsive
Banner blog

Bagi anda yang berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan, untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi.
InsyaAllah saya akan designkan mengikut kehendak anda ;)

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, hubungi saya melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)


p/s: Banyak lagi artwork yang dah siap belum review dan publish di blog ๐Ÿ˜‰

01 Mac 2017

Mangosteen Ostania® Amrita Menyihatkan Badan dan Kulit

Jus Manggis Mangosteen Ostania® Amrita 

Manggis adalah salah satu daripada buah-buahan tempatan yang berbuah mengikut musim. Rasa sedap masam manis isinya yang putih itu membuatkan manggis menjadi pilihan ramai. Bukan rasa saja yang sedap tetapi ia juga mengandungi pelbagai khasiat.

Disebabkan manggis mempunyai khasiatnya tersendiri, Furley Bioextracts Sdn Bhd memperkenalkan produk minuman pembekal tenaga berasaskan manggis iaitu Mangosteen Ostania® Amrita.

Mangosteen Ostania® Amrita, Jus Manggis yang Tinggi Khasiat

Mangosteen Ostania® Amrita ialah minuman yang enak dengan formulasi keseluruhan buah manggis termasuk puri dan kulitnya sekali membuatkan Ostania® kaya dengan Xanthones.

Mangosteen Ostania® Amrita

Minuman ini diperkaya dengan pelbagai khasiat baik untuk kesihatan. Sesuai dengan gelaran manggis sebagai "ratu buah" , minuman ini penuh dengan antioksidan dan ditambah baik dengan campuran epal, roselle, acai beri, anggur dan delima.

Manfaat Mangosteen Ostania® Amrita

Rasa sedap, banyak khasiat pula Mangosteen Ostania® Amrita ini. Minuman ini dapat membantu badan untuk sihat dan cergas dengan pengambilan yang berterusan. Antara manfaat Mangosteen Ostania® Amrita seperti:

  • Kaya dengan antioksidan dengan nilai ORAC 14186.98 (National University Singapore).
  • Mengembalikan tenaga untuk kekal cergas sepanjang hari.
  • Meningkatkan sistem usus, sekaligus membantu dalam mengurangkan berat badan dan mengelakkan sembelit terjadi.
  • Tinggi dengan antioksidan yang membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan akibat radikal bebas, merendahkan kadar kolesterol 'jahat', meningkatkan sistem imun badan.
  • Mengembalikan tenaga kepada pesakit kanser selepas rawatan kemoterapi atau atlet dalam fasa pemulihan.
  • Menentang radikal bebas untuk menghalang penuaan dan inflamasi.
  • Meneutralkan radikal bebas dalam badan
  • Mengurangkan kulat, bakteria dan jangkitan yis dengan antibakteria semula jadi dan aktiviti antikulat.

Wah, dalam satu botol sahaja dah boleh dapat semua manfaat di atas ini! Jadi amat digalakkan untuk mencuba Mangosteen Ostania® Amrita. Sekali cuba mesti nak lagi dan lagi. Minuman ini sesuai untuk semua tidak mengira umur dan jantina. Kalau anda seorang yang aktif ataupun seorang atlet, bagus untuk amalkan Mangosteen Ostania® Amrita untuk mengekalkan tahap kecergasan anda.

Pendek kata, kalau nak sihat luar dan dalam, amalkan saja Mangosteen Ostania® Amrita ini. InsyaAllah, pasti anda akan rasai sendiri manfaat daripadanya.

Jus Manggis yang Sedap dan Berkhasiat

Saya suka sangat dengan rasa Mangosteen Ostania® Amrita ini. Sedap! Rasa masam manis semula jadi minuman ini tanpa gula tambahan membuatkan saya nak minum hari-hari. Lagi sedap kalau diminum sejuk baru keluar dari peti sejuk. MasyaAllah sangat sedap!

Saya memang suka manggis. Nak dapatkan manggis kalau bukan pada musimnya agak susah. Jadi, saya pilih Mangosteen Ostania® Amrita untuk minum dan amalkan setiap hari. Kalau badan terasa penat dan mengantuk semasa bekerja, saya minum Mangosteen Ostania® Amrita terus. Suka sangat dengan rasanya. Saya minum 30 ml sekali minum. Kalau nak campur dengan air atau ais juga boleh, dengan ratio 1:1.

Mangosteen Ostania® Amrita yang mampu mengurangkan jangkitan fungus membuatkan saya tertarik untuk mencubanya. Kulit pada tangan kiri saya mengalami jangkitan fungus Sporotrichosis. Jadi, saya amalkan minum Mangosteen Ostania® Amrita sebagai salah satu alternatif untuk mengurangkan jangkitan fungus tersebut selain daripada mengambil ubat hospital mengikut jadual. Alhamdulillah, hasilnya kulit yang terkena jangkitan semakin pulih. 

Mangosteen Ostania® Amrita

Cantikkan botol Mangosteen Ostania® Amrita? hehe. Botol aluminium ini boleh digunakan semula tau. 

Dapatkan Mangosteen Ostania® Amrita 

Mangosteen Ostania® Amrita yang sedap serta tinggi khasiatnya, mampu dimiliki oleh semua orang. Harganya cuma RM130.00 untuk 3 botol

Mangosteen Ostania® Amrita

Anda ingin dapatkan Mangosteen Ostania® Amrita? Berita baik untuk anda! Masukkan kod khas ini FBIO-JNW untuk menikmati diskaun RM10 semasa membeli.

Anda boleh membuat tempahan secara online dengan klik pautan di bawah:

Klik untuk membeli > Mangosteen Ostania® Amrita (RM130.00 untuk 3 botol)

Jangan tangguh untuk beli kalau nak sihat. Memang tak rugi kalau beli. Sesuai digunakan seisi keluarga.

Untuk maklumat lanjut tentang Mangosteen Ostania® Amrita dan pelbagai jenis produk yang disediakan oleh Furley Bioextracts Sdn. Bhd, lawati:

Laman web: Furley Bioextracts Sdn. Bhd
Facebook: Furley Bioextracts Sdn. Bhd
Twitter: Furley Bioextracts
Instagram: Furley Bioextracts (@furleybio)


Jom sihat dengan Mangosteen Ostania® Amrita!