Design Blog Coklateyes by Innanie Ariffin

Blog Comel Milik Blogger Innanie Ariffin


Servis design blog murah | Alhamdulillah Blog Coklateyes milik blogger Innanie Ariffin siap sepenuhnya hujung bulan Januari yang lepas. Blog Beauty Blogger ini menggunakan warna pastel sebagai warna tema blognya.


Pastel pink, mint green dan putih adalah warna yang menjadi pilihan pemilik Blog Coklateyes ini. Mai suka sangat dengan gabungan warna ini. Sangat cantik dan sejuk mata memandang kerana penggunaan warna yang lembut. Header blog ini diletakkan nama blog dan pemiliknya serta gambar berbingkai bagi menyerlahkan lagi pemilik blog ini.

Ikut kata pemilik blog ini, menginginkan blognya nampak clean, matured dan elegan dalam masa yang sama nak nampak comel juga. Pemilihan warna pastel pastel pink dan mint green ini sebenarnya pun dah cukup untuk membuatkan blog kelihatan comel dalam elegan. Maka terhasillah blog seperti ini. 

Di bawah ini adalah template penuh Blog Coklateyes ini.


blog comel dan elegan
Template Blog Coklateyes

Banner blog comel
Banner Blog Coklateyes
Watermark Blog Comel
Ini pula watermark Blog Coklateyes 

Alhamdulillah, Innanie sangat berpuas hati dengan hasil rekaan blog ini.

Bagi sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan, contact Mai terus ye. Macam-macam tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi Mai boleh designkan mengiku kehendak dan citarasa anda.

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

Klik sini untuk lebih lanjut tentang tempahan dan harga design



6 comments.. read them below or add one

Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip Februari 06, 2018
hasil Mai memang comel2.. i looike ^^
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa Februari 06, 2018
comelnya wrna pastel..ctk sngguh design mai..
Siqah Hussin Siqah Hussin Februari 06, 2018
Siqah suka pemilihan color blog ni. Menarik :)
Cik Tie Cik Tie Februari 07, 2018
Cantik! Sweet je nampak. Tahniah Innanie

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)