Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Giveaway Blogger Lea Azleeya


Giveaway yang dianjurkan oleh blogger Lea Azleeya kali ini diberi nama Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Apa yang meletop sangat tu? Mestilah hadiahnya kan. Mai dah pun menyertai giveaway ini 

Kalau anda nak sertai giveaway ini mudah saja. Syarat yang dikenakan juga amat mudah diikuti. Untuk menyertai giveaway ini, klik terus banner di bawah...

KLIK BANNER

Ini adalah antara beberapa hadiah meletoppp yang disediakan oleh penganjur dan rakan-rakan:

SENARAI HADIAH

2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya)

Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad)

Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni)

Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm) x 5 pemenang (Kak Yang)

Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya)


Banyak best ni... tunggu apa lagi cepat klik banner di atas untuk sertai giveaway ini ya. Semoga berjaya!


7 ulasan:

  1. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    BalasPadam
  2. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon