Design Template Responsive Blog Papaglamz.com - MaisarahSidi.com Design Template Responsive Blog Papaglamz.com

Design Template Responsive Blog Papaglamz.com

Design blog tema Lifestyle

Blog Papaglamz.com, artwork design blog template responsive yang Mai nak kongsikan dengan anda kali ini. Blog ini sebenarnya sudah pun siap beberapa minggu yang lalu. Hari ini baru nak update di blog kan 😁

design blog murah

Dah namanya Papaglamz.com, mestilah blog milik seorang blogger lelaki. Blog ini bertemakan warna oren, kelabu gelap dan putih. Rekaannya juga minimalis, memudahkan pengunjung blog untuk membaca dan mencari sesuatu yang berkaitan di blog.


Jom lihat keseluruhan template blog Papaglamz.com. Untuk lihat paparan penuh template, boleh ke blognya terus.

Blog Papaglamz.com (www.papaglamz.com)
Pakej 4
design blog murah
Template penuh

Template blog ini adalah responsive serta mobile-friendly. Anda boleh lihat template blog yang responsive ini melalui paparan smartphone anda atau boleh semak di laman web responsivedesignchecker.com untuk melihat paparan responsive tersebut.


Dibawah ini pula share button ke media sosial, widget entri berkaitan dan kotak komen bebenang yang ada dihujung entri blog, juga responsive.

design blog murah


Banner blog

design blog murah


Watermark percuma dengan tempahan Pakej 4

design watermark murah


Ada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan design / edit blog dengan harga yang berpatutan? Anda boleh PM Mai di Facebook, emel dan juga Whatsapp. Macam-macam jenis tema blog seperti blog peribadi, blog perniagaan, blog persatuan, blog sekolah dan lain-lain lagi Mai boleh reka mengikut kehendak dan citarasa anda sampai jadi, InsyaAllah. Nak edit template readymade pun boleh, harga dijamin mampu milik dan puas hati.

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Mai)





Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. cantik,,,dah lama tak jengah blog papaglamz tu..

    BalasPadam
  2. cantikkk..dah lama rasanya tak menjengah ke blog papapglamz tuu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. lepas ni bolehlah singgah blog papaglamz yang berwajah baru tu :)

      Padam
  3. Simple and nice.
    Less is more.
    Eh! rasa macam tukar design template la pulak.

    BalasPadam
  4. salam. hi cik mai. yaya singgh sini sat.rasa tertarik bila tgok awk design blog papaglamz ni..yaya pun nak buat semula tmplate blog ni..huuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wassalam yaya ;) terima kasih sudi singgah sini. jom la tukar template blog hehe

      Padam
  5. Smart sekali templete tu Mai

    BalasPadam
  6. Mcm biasa. Sentuhan mai mmg tak pernah mengecewakan. Plus sabar layan kerenah planggan nak2 mcm cikla. Hehe... Tahniah papaglamz, cantik blog deme hehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)