Design Doodle Keluarga

2

Design Doodle Keluarga

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Artwork ini dah lama siap sebenarnya. hehe. Doodle keluarga tempahan daripada pelanggan yang ingin meletakkan doodle ini di header blognya. Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan artwork ini.

Beginilah hasilnya . . . background belakang tu saje saya gatal nak letak. Nampak serabut pulak. haha. Pelanggan akan dapat softcopy doodle tanpa background. 

doodle keluarga

Macam-macam yang boleh buat dengan doodle ni tau. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark dan pelbagai kegunaan lagi Nak print atas glossy paper dan pasang bingkai pun boleh. Berbaloi kan? 

Berminat untuk membuat tempahan doodle dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


Catat Ulasan

2 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Catat Ulasan
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !