Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Design Template Responsive Blog Impiana Beauty

Design Blog Kedai Kosmetik Online, Blog Impiana Beauty


Design blog murah | Alhamdulillah, blog Impiana Beauty siap sepenuhnya. Blog ini dah lama siap tapi hari ini baru nak publish entri hehe.. kalau ikutkan banyak lagi artwork design blog yang Mai nak kongsikan, insyaAllah satu-satu Mai akan kongsikan juga nanti.

Design blog murah

Blog Impiana Beauty ini adalah blog bisnes yang menyediakan pelbagai produk kosmetik terkini. Blog ini direka mengikut seperti yang diinginkan oleh pemiliknya. Rekaannya simple dan tidak serabut supaya pembaca mudah untuk mencari informasi dalam blog ini.

Warna merah jambu dipilih oleh pemilik blog ini adalah warna tema untuk blog ini. Sedikit elemen bungaan juga diselitkan pada header. 

Blog Pakej 3
Blog Impiana Beauty (www.impianabeautyonline.blogspot.com)

Design blog murah
Template blog

Design blog murah
Banner blog

Design blog murah
WatermarkTemplate blog ini adalah responsive, seperti gambar di bawah ini. Blog ini bukan edit readymade template yang tersedia di internet. Memang design sendiri. Menu bar, beberapa elemen lain juga direka menjadi responsive dan sidebar akan nampak pada paparan mobil.

Design blog murah
Template responsive


Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? sEGERA hubungi Mai ye. Macam-macam tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi Mai boleh reka mengikut kehendak dan citarasa anda, InsyaAllah.

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh hubungi Mai melalui:

Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)
2 ulasan for "Design Template Responsive Blog Impiana Beauty"

 1. Salam singgah.
  Boleh tahu Maisarah ke yang design semua blog diatas ...

  BalasPadam
  Balasan
  1. wassalam.. ye saya yang design semua :)

   Padam