#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip





#RezekiDiKongsiBersama Giveaway


Lagi beberapa hari saja #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip akan tamat. Sempat juga  turut serta meriahkan giveaway ini. Anda yang ingin sertai giveaway ini, klik banner di bawah ini ya.

rezekidikongsibersama giveaway

Dalam banyak-banyak entri di blog Mrs Pip, salah satu entri yang Mai suka - Claigio LED Magic Eye Patch mudah digunakan dan berkesan hilangkan mata panda!

Tertarik dengan LED Magic Eye Patch tu. Runsing juga dengan mata panda ni. Selesaikan kerja sampai tidur malam pun lewat, mata panda lah jadinya kan. Jadi entri ini sangat membantu Mai yang sedang mencari produk boleh hilangkan mata panda. Lagi best, alat tersebut boleh guna di kawasan sekitar wajah juga selain daripada digunakan pada bawah mata. Bila tengok Mrs Pip guna dan berkesan, lagilah membuak-buak rasa hati ini nak cuba magic eye patch tu.

Akhir kata, Mai nak ucapkan selamat hari lahir kepada Mrs Pip, yang mana Februari merupakan bulan kelahirannya. Semoga Mrs Pip dilimpahkan rezeki yang baik oleh-Nya dan bahagia bersama yang tersayang.





Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. thanks join ga mrs pip, n all the best :))

    BalasPadam
  2. Good luck datang dari GA yang sama

    BalasPadam
  3. Terlambat terjah. Kalau tak, dapat join giveaway ni. Hihihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe.. nanti boleh join yang lain punya :)

      Padam
  4. Salam Maisarah,

    Boleh email address Mai tak? nak pos hadiah kemenangan giveaway by mrs pip.

    http://www.mrspip.com/2019/02/pemenang-rezekidikongsibersama-giveaway-mrspip.html

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)