-->

Jana Pendapatan Sampingan Mudah dengan iShareFans, Guna Handphone Je!





Side Income Mudah dengan iShareFans Melalui Handphone


Ada lagi ke cara untuk menjana pendapatan dengan mudah pada masa kini? Ya, masih ada. Di kala pandemik COVID-19 melanda dunia, rata-rata sektor ekonomi di setiap negara terjejas, termasuklah Malaysia. Nak tak nak, kita perlu berusaha untuk mengelakkan masalah ekonomi keluarga khususnya jadi lebih runcing. Jadi, Mai nak berkongsi salah satu cara mudah untuk menjana pendapatan sampingan dengan iShareFans.


side income iShareFans


Baru-baru ini Mai telah diperkenalkan oleh rakan dengan platform untuk menjana pendapatan sampingan yang mudah iaitu iShareFans. Teruja betul nak cuba sebab dia sudah pun mendapat pendapatannya. Lepas juga buat bil bulanan tu. Bayaran juga cepat dimasukkan ke dalam bank sendiri.

Secara mudahnya, di iShareFans.. kita disediakan dengan task mudah iaitu:
  • Hanya perlu like post dan follow atau subscribe akaun media sosial seperti Instagram, YouTube, TikTok dan Facebook.
  • Setiap satu task yang telah sempurna diselesaikan akan mendapat RM1. Sehari boleh buat 3 task dan menjadikan jumlah sehari RM3. Jika sebulan RM90.
Untuk cashout, minimum RM100.

Yang task dapat RM3 sehari tu adalah ordinary membership level, percuma la kiranya. Anda juga boleh upgrade membership level dan lagi banyak manfaat yang anda dapat seperti boleh buat task lebih daripada 3 dan bayaran pun bertambahuntuk setiap task.. lagi banyak pendapatan bulanan anda akan dapat!

Lagi satu, kalau anda berjaya invite rakan.. juga ada manfaatnya dan anda lagi untung! Woww

Bayangkan kalau anda dan juga ahli keluarga membuat task mudah ini setiap hari... dapat juga menambah pendapatan sampingan bukan? Boleh juga buat bayar bil atau membeli barang keperluan. Bolehlah topup yang mana patut kan.


Cara Daftar iShareFans


Mudah saja caranya. Di bawah ini Mai kongsikan cara untuk mendaftar akaun dan cara untuk menyelesaikan task harian di iShareFans.

1. Daftar di sini: http://m.isharefans.com/home/register/?i=162762 dan masukkan kod 162762

Akan keluar paparan seperti ini dengan bahasa Cina. Jangan risau ye 😁 Ikut je langkah seterusnya. (Kalau keluar Bahasa Inggeris, boleh skip langkah 1 ini). Klik yang dalam bulatan biru seperti pada Gambar 1 di bawah ini.

iShareFans side income
Gambar 1


Pilih English

iShareFans side income
Gambar 2

2. Sudah bertukar ke English. Bolehlah mula mendaftar. Daftar dengan mengisikan nombor telefon bimbit dan password pilihan anda, masukkan invitation code 162762 (jika tidak diisi secara auto). Tick kotak I'm not a robot dan klik butang Confirm.

iShareFans side income
Gambar 3

3. Setelah siap mendaftar, akan muncul paparan di bawah ini. Kemudian, klik Account (ikut anak panah biru). 

iShareFans
Gambar 4

Akan muncul paparan ini.

iShareFans jana pendapatan
Gambar 5

Scroll bawah sikit sampai jumpa macam di bawah ini..

iShareFans
Gambar 6

Isi dua bahagian penting ini iaitu Personal Info dan Account Binding.


Bank Account Name = Nama penuh anda seperti dalam kad pengenalan.
Masukkan nombor akaun bank dan bank yang digunakan.


iShareFans
Gambar 7


Untuk bahagian fullname letakkan nama penuh anda. Bahagian username pula letak seperti berikut. Facebook: Nama FB anda.

Untuk gambar, screenshot profile Facebook personal anda seperti ini..

iShareFans
Gambar 8

Ok, dah siap mendaftar! Setelah akaun anda mendapat pengesahan, RM5 akan dimasukkan ke akaun iShareFans anda.

Anda juga boleh muat turun aplikasi iShareFans pada telefon untuk lebih mudah. Klik Application Download, seperti dalam bulatan Gambar 9 di bawah ini.

Gambar 9

Anda boleh mula buat task.


Cara-cara buat task iShareFans


Mai tunjuk cara-cara untuk buat task TikTok.


Klik Home dan muncul paparan ini.
Yang petak biru dalam Gambar 10 ini adalah media sosial yang anda boleh pilih untuk selesaikan task. Klik sama ada TikTok, YouTube, Instagram atau Facebook. Dalam contoh ini, Mai pilih TikTok.

iShareFans
Gambar 10

Setelah klik salah satu pilihan media sosial di atas, akan keluar seperti Gambar 11 ini. Klik Ordinary, seperti yang dibulatkan dalam gambar di bawah.

iShareFans
Gambar 11


Akan muncul paparan di bawah ini (Gambar 12). Ini senarai task yang ada, klik mana-mana butang Receive (1).. kalau ada keluar notis tak boleh buat, cuba klik yang lain. Selepas itu, klik petak (2).


iShareFans
Gambar 12


Klik butang Copy (bulatan biru Gambar 13) dan paste kan link pada browser seperti dalam Gambar 14.


iShareFans
Gambar 13


iShareFans
Gambar 14

Langkah 1: Like
Langkah 2: Follow
Langkah 3: Screenshot gambar yang dah like dan follow.

Kalau di TikTok, tanda hati yang berwarna merah bermakna sudah like dan jika tiada tanda + pada profile, bermakna sudah follow akaun tersebut.

iShareFans
Gambar 15
Klik like dan Follow kemudian screenshot


buat task iShareFans
Gambar 16
Klik profile pula, kemudian screenshot juga


Selepas itu, kembali kepada aplikasi. Klik butang Submit (Gambar 17).

buat task iShareFans
Gambar 17


Akan keluar paparan ini (Gambar 18).

cara buat task iShareFans
Gambar 18


Upload gambar screenshot tadi satu persatu, kemudian klik butang Confirm Submit.


cara buat task iShareFans
Gambar 19

Yeayyy.. anda berjaya selesaikan 1 task!
Anda akan menerima task notification (semak dalam kotak mesej) setelah task diluluskan.


Ini hasil untuk sehari. Buat setiap setiap hari selesaikan 3 task, dapatlah banyak 😉

income iShareFans
Gambar 20


Mudah je kan? Guna handphone pun dah boleh jana pendapatan. Sikit-sikit dahulu, lama-lama bertambahlah pendapatannya nanti 😉

Jom cepat buat pendaftaran di sini, http://m.isharefans.com/home/register/?i=162762 dan masukkan kod 162762

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh Whastapp Mai ke 0125831965 atau tinggalkan je komen anda di ruangan komen di bawah. Selamat bergembira menjana pandapatan! 


Catat Komen

6 Ulasan

  1. Balasan
    1. iye awak.. mudah sangat. jomlah cuba ;)

      Padam
  2. Saya dah try .Menjadi la..dapat dah $3..tapi kenapa yang $5tu tak masuk ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan risau.. akan masuk nanti. lambat sikit je :)

      Padam
  3. Uiskk padat betul info pasal nak jana income yang baharu ni. Saya pun baru tahu ni ... boleh try nanti

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)