-->

Lagu Terbaru Iqa Nizam - Angan Merintih





Lirik dan Lagu Angin Merintih - Iqa Nizam



Angan Merintih | Iqa Nizam.. nama yang tidak asing lagi bagi peminat dan penggemar lagu-lagunya. Suara Iqa Nizam menjadi lebih dikenali dalam lagu duet bersama penyanyi seberang Thomas Arya sebelum ini, memang tidak menghampakan para peminatnya. Iqa juga pernah menyertai rancangan realiti TV, I Can See Your Voice Malaysia musim 1 suatu ketika dulu.

Iqa Nizam, Angan Merintih


Bila dengar lagu nyanyian Iqa Nizam, teringat lagu-lagu yang dibawakan artis wanita zaman 90an. Sampai je part tinggi, memang tarik habis..fuhhh. Kali ini, Iqa Nizam tampil dengan single terbarunya berjudul Angan Merintih. Muzik rasmi lagu tersebut telah mula ditayangkan di YouTube pada 25 September 2020 yang lalu. Sehingga kini video tersebut sudah meraih hampir 30 ribu tontonan. 

Lagu yang dibawa oleh Iqa Nizam dengan lenggok suaranya yang tersendiri, unik dan sedap didengar. 
Jom dengar lagu baru Iqa Nizam, Angan Merintih.




ANGAN MERINTIH
ARTIS : IQA NIZAM
LAGU / LIRIK: EL HADAM

Verse 1:
Telah Tercipta, Saat Dirasakan Tiba
Menjunjung Nikmat Bahgia Tanpa Duga
Namun Terselit Sesuatu
Yang Menyakitkan Tanpa Segan Silu

Pre chorus:
Mana Mungkin,
Ku Kan Menjadi Sasaranmu Lagi
Kerana Ku Tahu Kau Hanya Membuatku
Ku Berangan Dalam Beradu-!!!

Chorus 1:
Disaksikan Bulan Indah Cantik Mengambang
Temani Hatiku Sepinya Dibunuhmu
Bicara Katamu Membuatku Akur
Kisah Tersimpan Hanya Mimpiku

Verse 2:
Biar Sakit Dalam Diri Ku Sendiri
Takku Biar Mereka Menangis Untukku
Kerana Ku Yakin Disebalik Kisahku
Tersimpan Harga Tiada Ternilai


Best kan lagunya? Suka betul part tarik, fuhhh merecik.

Anda juga boleh melawat ke sini untuk lebih lanjut tentang lagu Iqa Nizam, Angan Merintih ini...




Catat Komen

19 Ulasan

  1. Akak suka gila dengar lagu ni lepas ramai promosi. Baru berkesempatan dengar dekat Spotify. Suara dia dan muzik best. Macam lagu zaman saya di Universiti. Hehehe.

    BalasPadam
  2. oh pernah masuk I Can See Your Voice ke! patutlah sedap! nak try interview dia lah nanti mana tau leh masuk murai.my

    BalasPadam
  3. Sedap lagu ini, suka yanie dengar.. dengan lirik dia pun best. yanie dah tengok klip video lagu dia dekat youtube.

    yanieyusuf.com

    BalasPadam
  4. Ramainyaaa review pasal dia ni haha hampir tiap hari baca artikel review dia haha sampai tak tau nk komen apa da. Moga dia berjaya la dlm bidang diceburi

    BalasPadam
  5. thanks for sharing the lyrics. omg so sad and emotional lagu ni

    BalasPadam
  6. Lagu baru. Wajib drngar sebagai sokongan kepada artis tanahair 😊

    BalasPadam
  7. Rawlins suka lirik Angan Merintih nie. Seakan kisah cinta lampau Rawlins hahaha berangan lebih masa tu hahaha

    BalasPadam
  8. makin ramai artis baru sekarang. iqa ni kira ada pakej, suara pun sedap. all the best iqa

    BalasPadam
  9. Terima kasih kongsikan lagu ni. Memang sedap juga melodinya. Dah tengok jugak muzik videonya. memang terbaik! :)

    BalasPadam
  10. Tone suara dia kira unik jugaklah. Muka pon iras Ara sikit. Harap terus success

    BalasPadam
  11. Wah, ramai betul yang review pasal lagu baru Iqa Nizam ni. Tapi saya belum ada kesempatan lg nak dengar..

    BalasPadam
  12. Suara dia sedp.. Lagu dan rentak pun menarik.. Kita baru tau artis ni.. Ramainyang promote bgus la makin dikenali

    BalasPadam
  13. Dah dengar lagu dia. Best jugak lagu dia. Teringat zaman bercinta dulu

    BalasPadam
  14. First time tahu psl artist bbnu ni. Tapi suaranya mmg not bad. Sedap

    BalasPadam
  15. Suara Iqa ni kalau dengar memang dia lontar all out kann, memang suara real dari rongga hahahaha.. kena lagu dan suara dia..

    BalasPadam
  16. Oh Iqa pernah masuk dalam ICSYV Malaysia ya sebelum ni.. Ni first time dengar lagu dia dan terus in love with her voice... unik bah.. Will check lagu duet dia nanti..

    BalasPadam
  17. Sedap dan lunak suaranya.. punyai keunikan tersendiri.. layan juga bila tgk setiap bait2 liriknya..

    BalasPadam
  18. Punyalah I dah lama tak bukak radio ataupun dengar lagu, mungkin sebab tu I tak pernah dengar nama dia. Tp oklah nice lagu dia.

    BalasPadam
  19. Kak artis2 baru ni mng xkenal sgt tp dah dgr lagu dia mmg sedap gak semoga lqa Nizam berjaya dlm bidang nyanyian

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)