-->

Beli Emas, Barangan Malaysia dan Berjenama Terkenal di PG Mall





Shopping Online Emas, Produk Tempatan dan Berjenama di PG Mall



PG Mall.. anda pernah dengar tentangnya? Kalau anda nak tahu, PG Mall merupakan platform e-dagang nombor satu di Malaysia yang ditubuhkan sejak 2017. Ia adalah satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia. 

PG Mall

Lebih hebat, PG Mall menduduki tempat pertama dalam Malaysia dan tempat ketiga menurut laporan pandangan Iprice. Menariknya lagi, PG Mall adalah satu-satunya platform e-dagang yang menerima semua e-wallet dan pelbagai cara bayaran. Produk tempatan, produk luar dan emas .. anda cari saja di sini. Pasti ada yang berkenan di hati. 

pg mall


11.11 Double Digit Sales Gold Jewellery Day


Kalau buka laman PG Mall, Mai suka melihat pelbagai rekaan barangan kemas yang cantik dan comel. Seronoknya membeli belah di PG Mall tau! Macam-macam barangan disediakan. Lagi menarik, kita boleh membeli emas di situ. Jangan risau, ia dipercayai dan bukan scam. Kini, semakin ramai yang membuat pelaburan bijak dengan memiliki emas. Satu pelaburan yang menguntungkan diri sendiri.

emas public gold


Kalau anda sedang mencari barang kemas dengan pelbagai rekaan seperti cincin, rantai, gelang tangan dan gold bar, PG Mall mengadakan 11.11 Double Digit Sales Gold Jewellery Day. Jualan ekslusif ini bermula dari 10 hingga 12 November. Pelbagai kod disediakan untuk para pelanggan menikmati diskaun hebat. Antaranya seperti:

Untuk produk PGJewel, kod: KBBM30
Untuk produk Aurora, kod: FPX10
Untuk produk Tai fook, kod: KBBM30
Untuk produk PG Gold Museum, kod: FPX10

Wah.. memang seronoklah membeli emas macam ni. Guna kod, lagi jimat!


Kempen Proudly Local


Selain emas, bermacam jenis produk jenama tempatan dipasarkan di PG Mall. Jomlah kita sokong Kempen Proudly Local bermula Julai sehingga Disember 2020 dengan membeli barangan buatan Malaysia. Kita sebagai rakyat Malaysia sememangnya amat digalakkan membeli barangan buatan tempatan. Siapa lagi nak sokong produk sebegini kalau bukan kita kan? 

PG Mall


Rambang mata Mai dibuatnya nak mencari barang pilihan. Harga yang ditawarkan juga berpatutan. Nak lebih jimat berganda, guna saja kod kupon yang disediakan..

Kod kupon: KBBM20 RM20 OFF, Min Spend RM50
Kod kupon: KBBM30 RM 30 OFF, Min Spend RM100

Memang jimat ni! Bolehlah cari pelbagai barangan keperluan rumah, barangan dapur, barangan untuk bayi dan kanak-kanak, kesihatan dan kecantikan, makanan, automotif dan sukan, peralatan elektronik dan fesyen berjenama Malaysia yang disediakan di platform ini. Jom sokong dengan #BarangBaikBarangkita.

Antara jenama tempatan yang ada seperti..

- Dr.Irma Skincare 

- Foodzyla

- Herbal

- Pagoda

- Sabahborneo123
 
- SIN SING COFFEE OFFICIAL STORE 
sing sing coffee


- Prowell
prowell pg mall


- Sin Teo Hiang Biscuits Sdn Bhd
Sin Teo Hiang Biscuits


- Sin Lian Seng & Sons Sdn Bhd
Sin Lian Seng


- NFA Mismis
NFA Mismis


Banyak kan? Apa lagi, jom sokong Kempen Proudly Local yang dibawakan PG Mall ini.


Super Brand Store


Jangan risau, barangan berjenama yang biasa digunakan sudah pasti ada disediakan untuk semua. Produk keperluan rumah, kesihatan dan kecantikan, peralatan elektronik dan juga fesyen.. cari saja di dalam bahagian Super Brand Store, pilih dan beli mengikut keperluan masing-masing. Pelbagai jenama terkenal ada dengan harga yang sudah pasti mampu milik.

super brand store pg mall


Antara jenama kegemaran yang ada di Super Brand Store seperti: 

P&G Official Store 
BRAND'S SUNTORY (M) SDN BHD
REVLON Official Store
Crocs
Nestlé Online Store
Julie's
Focus Point
GINTELL (M) SDN BHD
Skechers Malaysia
vivo Malaysia
HURIX'S
G2000 Malaysia Official Store


pg mall



Memang tak rugi membeli-belah di PG Mall. Banyak tawaran menarik dan promosi hebat disediakan untuk para pelanggan. Shocking sale, Hotday Sale dan lain-lain lagi. Jadi, tunggu apa lagi. Jom ke https://pgmall.my/home sekarang juga dan penuhkan shopping cart anda!



Tentang PGMall:
Laman web: www.pgmall.my
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram : https://t.me/pgmallofficial001


Catat Komen

14 Ulasan

  1. PG MALL is one of my favorite platform!

    BalasPadam
  2. kita kalau tgk pgmall ingat emas .. hahahah pasal apa ntah. sbb itulah kelebihan portal ni banding dgn yg lain

    BalasPadam
  3. Haritu ada gak Sal usyar gak barangan yang dijual kat platform PGMall. Boleh tahan jugak harga ...berbaloi !!

    BalasPadam
  4. Thanks for sharing all these promotion codes! I am so going to shopping!

    BalasPadam
  5. Dekat PG Mall memang Marsha dok beli gold bar. Memang trusted beli gold bar kat pg museum dan juga aurora. Pernah juga beli rantai dan cincin dekat pg jewel juga.

    BalasPadam
  6. Pg mall memang terbaik! Banyak promosi2 menarik dan saya selalu jugak beli barangan di sini :)

    BalasPadam
  7. Hmm..memang rambang mata sungguh tgk emas kat pg mall ni. Yg bunga2 tu saya berkenan. Thanks bagi promo code.

    BalasPadam
  8. Selalu la klik2 sini utk compare harga, tp serius berbaloi nak shoping. Lagi best kalo tengok emas..veranganye tu nak beli sampai kelangit 😅😁

    BalasPadam
  9. Yang bestnya PG Mall ni sebab dia banyak barang local and murah. Dan paling penting ada sale selalu.

    BalasPadam
  10. Agak berbaloi jugak ek beli emas kat pgmall ni. Kak min lom pernah try beli emas kat pgmall ni tp selalu la beli barang lain

    BalasPadam
  11. Terjebak juga hrtu 11.11 punya penangan, dengan anak sekali menumpang sekaki hahahaha.. psttt emas dia design lawa gak dan harga pun murah, tak mo beli ka? Hahahahah

    BalasPadam
  12. Wahhh ada discount untuk Gold Jewelry Day la.. daripada brands terkenal pulak tue... Good job PG Mall

    BalasPadam
  13. TB terlepas shopping 11.11 ritu.. ni nak tunggu 12.12 pulak.. nak grab harga murah lagi.. nak beli Air Fryer.. hehehehe

    BalasPadam
  14. PG Mall ni memang betul-betul menggugat keimanan lah kita nak membeli lagi dalam talian walaupun dah lepas 11.11 hehehe. Sekarang beli emas pun online menarik betul...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)