Practical Training

AMREC SIRIM, KULIM

Sedar tak sedar, da sem 6 rupenye... sem 6 = praktikal . Untuk latihan industri ni kami bertige (me, mar & dila)  ditempatkan di Amrec SIRIM, Kulim, Kedah. Kami menyewa sebuah rumah teres double-storey kat Taman KTC (wat2 tau je k...hehe). Latihan kat sini, untuk studen khususnye, lebih kepada reserch. Ate..da dok kat SIRIM  gitu le kojenye..

20 Jun 2011, start, isi borang, jumpe supervisor memasing and kat SIRIM kami ditempatkan kat sebuah bilik, khas untuk studen wat praktikal. Studen yang da lame wat praktikal kat situ (tak de la lame sangat) ramah sumenye :) . Last week, da dapat tugasan sal POLYMER COMPOSITE given by my supervisor. Pastu, supervisor tu mintak wat slide power point. Da sah la kene present depan dia nanti..huhu..
ingatkan kt U je camni..uhuk3..xpe2..sabo...Then, slide power point tu kene present next week nye, yakni diz week...(now...sedang menunggu supervisor for the presentation,,nebes ckit). Last week jugak ade Ujian Penilaian Kecergasan (UPK). Ujian ni macam kat sekolah dulu, subjek PJK (tau kan PJK?),,kene lari 2.4km je, bangun tubi, and memacam lagi. Pas abis ujian tu sume otot cam tegang je..(haha...sebab da lame tak berlari punye pasal)...huhu..

Ok la, setakat ni je kot. Nak surf tenet ni, study cikit :P
papai, babai ... assalamualaikum .

0 comment... add one now

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)