11 September 2011

WAH !

haiiiiiiiiii. . . .nga wat keje.



Assalamualaikum. . . ek? ape kene tajuk nye camtu? mengagumi sesuatu? ..

Oh ,bukan tu sebenonye. Yang sebenonye saye sedang terkejut macam beruk memandangkan viva (presentation LI) semakin menghampiri. Next week je kome wei, 15/9/2011 bersamaan hari khamis. Sekarang ni sedang bz menyiapkan report dan slide presentation. Disebabkan tu jugak, saye jarang meng'hapdet' blog ni.

Setakat ni je dulu, kang tak siap pulak report tu...huhu..naye teman. Doakan saye dan kengkawan yang lain juge :)
Assalamualaikum.

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon