Ada Apa Dengan Lirik 'It Will Rain' ? - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

25 December 2011

Ada Apa Dengan Lirik 'It Will Rain' ?

Assalamualaikum :)

Semua tau tak lagu 'It Will Rain' nyanyian Bruno Mars tu ?
Kalau tak tau, kat bawah ni klip video dan lirik lagu nye . . .





If you ever leave me baby
Leave some morphine at my doorCause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have we don’t have it anymore

There’s no religion that could save me
No matter how long my leaves are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I’m making
Will keep you by my side, will keep you from walkin’ out the door

Cause there’ll be no more sunlight if I lose you baby
There’ll be no clear skies if I lose you baby
Just let the clouds, I.. I will do the same if you walk away
Everyday it will rain.. eh eh eh..

I’ll never be your mother’s favorite
Your daddy can’t even look me in the eye.. Oooh..
If I was in their shoes, I’d be doing the same thing
Saying there goes my little girl walkin’ with that troublesome guy

But they’re just afraid of something they can’t understand.. Oooh..
Well little darlin’ watch me change their minds
Yea for you I’ll try I’ll try I’ll try..
I’ll pick up these broken pieces ’til I’m bleeding that’ll make you mine

Cause there’ll be no more sunlight if I lose you baby
There’ll be no clear skies if I lose you baby
Just let the clouds, I.. I will do the same if you walk away
Everyday it will rain.. eh eh eh..

I’ll do the same (do the same)
Goodbye (goodbye), don’t just say (don’t just say), goodbye (goodbye)
I’ll pick up these broken pieces ’til I’m bleeding
That’ll make it right

Cause there’ll be no more sunlight if I lose you baby
There’ll be no clear skies if I lose you baby
Just let the clouds, I.. I will do the same if you walk away
Everyday it will rain.. eh eh eh..



Sedap jugak didengar kan? ..
TETAPI kita mesti peka dengan maksud lirik lagu tersebut.
Kat bawah ni adalah mesej yang telah disampaikan di FB .

Perhatian Semua hanya untuk PERINGATAN:
Umat Islam yang dikasihi, pernah dengar lagu It Will Rain - Bruno Mars ? Lagu tu boleh memurtadkan seseorang melalui percakapan. Contoh baris yang terdapat dalam lagu tersebut : 'There's no religion that could save me' (tiada agama yang boleh selamatkan aku), 'No matter how long my knees are on the floor' (tak kira berapa lama melutut di lantai). Ingat, murtad boleh berlaku melalui pertuturan juga. ♥Sebarkan demi akidah♥

Ingat yek semua, tak salah nak dengar lagu tapi fahami liriknya. Lebih-lebih lagi lagu bukan bahasa sendiri . . .

Ok la sume....nak pi kenduri ni... ;)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda