Ahad yang indah . . . - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

22 January 2012

Ahad yang indah . . .

22/1/2012


Assalamualaikum sume :)
Haaaa...jawab2 jangan tak jawab salam tu. hehe.

 Hari ni hari Ahad. Ya, Ahad. Ada apa dengan hari ni? Tak de pape yang menarik pun cuma hari ni kene kerja tapi 4 jam je. Walaupun sekejap je tapi ramai jugak orang datang. Hoho...lupa pulak. Saya kerja part time kat studio foto. Tamat waktu bekerja, terus je kaki ni melangkah laju menuju ke restoran KFC dengan satu tujuan. Nak online je. HAHA. Makan tu belakang kira la. Janji dapat online. keh3...

Ape yang menariknya hari ni? Emmmm . . . hari ni saya dapat angpau! Alhamdulillah! Yes! dapat la lapik perut. hehehe. Rezeki hari ni. Bos Chinese sebab tu la dia bagi angpau. hehe. Terkejut jugak tengok isi dalam angpau tu. Biarlah rahsia ^,^ .

Sempena tahun baru Cina ni, apa kata kita ramai tengok iklan yang menarik bersempena perayaan ini. Jom ramai2 klik link kat bawah ni kalau nak tau iklannya.

IKLAN CNY YANG MENARIK !!!


Camne? Da tengok ke?.... menarik kan?
Ok la, nak blogwalking jap. :)
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.



Antara yang menarik korang mesti tau !!!








No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda