06 Mac 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

6/3/2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ^_^



Hari ni join segmen kritik mengkritik blog dari abang Ben. Orang kata, kritik tu lagi penting daripada pujian sebab kita dapat memperbaiki kekurangan. Kritikan dapat membantu kita mempelajari sesuatu daripadanya.

Blog ni jugak mempunyai kekurangan. Tak salah kan kalau nak kritik atau mengutarakan pendapat tentang kekurangan blog ni ^_^. Jadi, korang boleh la mengkritik secara hikmah agar sama2 dapat manfaatnya. :)

Nak join segmen ni? Klik banner di atas ni ye.

*Cepatttt … Tutup malam ni , pukul 7 malam ( 6/3/2012) ..


8 komen

tadi tak jumpa button komen...bila tekan title post,baru nmpk.hehehe

oke da ne :)

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nice blog

Background pon smart


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

header lawa gila ! ^_^
yang lain semua okay .

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

blog simple but nicee...keep on blogging yaaa..weee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas xpelu kritikan :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

salam..blog ni ok xde masalah
jom tukar bloglist

nak komen sy?
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon