BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

6/3/2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ^_^



Hari ni join segmen kritik mengkritik blog dari abang Ben. Orang kata, kritik tu lagi penting daripada pujian sebab kita dapat memperbaiki kekurangan. Kritikan dapat membantu kita mempelajari sesuatu daripadanya.

Blog ni jugak mempunyai kekurangan. Tak salah kan kalau nak kritik atau mengutarakan pendapat tentang kekurangan blog ni ^_^. Jadi, korang boleh la mengkritik secara hikmah agar sama2 dapat manfaatnya. :)

Nak join segmen ni? Klik banner di atas ni ye.

*Cepatttt … Tutup malam ni , pukul 7 malam ( 6/3/2012) ..


{ 8 comments.. read them below or add one }

ecadwinkyasha ecadwinkyasha Mac 06, 2012
tadi tak jumpa button komen...bila tekan title post,baru nmpk.hehehe

oke da ne :)
Azhafizah[フィザ] Azhafizah[フィザ] Mac 06, 2012
Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
Muhamad Azam Muhamad Azam Mac 06, 2012
Nice blog

Background pon smart


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html
CikMunBlogger CikMunBlogger Mac 06, 2012
header lawa gila ! ^_^
yang lain semua okay .

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
zakirul rahim zakirul rahim Mac 06, 2012
blog simple but nicee...keep on blogging yaaa..weee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html
shida'R shida'R Mac 07, 2012
dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas xpelu kritikan :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/
Mohd Billy Mohd Billy Mac 07, 2012
salam..blog ni ok xde masalah
jom tukar bloglist

nak komen sy?
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)