Fibox menyanyi lagu Latinnya . . .

6/3/2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ^_^ .

Cuaca di Shah Alam ketika ni tak berapa panas dan tak berapa mendung. Tak tau nak describe camne. haha. Kelas hari ni pun 2 je. Tamat pukul 1.30 petang tadi. Kelas pun tak berapa nak jalan. Biasa la . . . minggu pertama. Sibuk dengan pelbagai urusan. Ada jugak yang masih dalam mood cuti. hehe. Balik je dari kelas, makan kemudian solat. Pastu terus online. hehe. Online je bukak blog sendiri dulu. Pelik! Apesal lagu Latin ade kat blog saya ni? Padahal lagu kat blog saya ni lagu korea. Jenuh jugak cari mana puncanya. Rupa-rupanya lagu ni Fibox shoutbox yang 'nyanyi'. haihhhh . . .

Nasib baik sekarang ni da ok. Fibox tak lagi 'menyanyi'. Baru nak tukar shoutbox lain. Tau takot . . .hehe. Fibox menyanyi lagu Latinnya . . .

2 comments.. read them below or add one

nusrah nusrah Mac 07, 2012
Allahu rabbi. ingatkan kat blog sy je problem,dah risau semalam. lagu pelik yg keluar.. huhu
♥ Maisarah Humaira ♥ ♥ Maisarah Humaira ♥ Mac 07, 2012
@nusrah

nasib bek skg ni da ok kan :)
kalau tak da tuka shoutbox len..hehe

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)