Fibox menyanyi lagu Latinnya . . . - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

06 March 2012

Fibox menyanyi lagu Latinnya . . .

6/3/2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ^_^ .

Cuaca di Shah Alam ketika ni tak berapa panas dan tak berapa mendung. Tak tau nak describe camne. haha. Kelas hari ni pun 2 je. Tamat pukul 1.30 petang tadi. Kelas pun tak berapa nak jalan. Biasa la . . . minggu pertama. Sibuk dengan pelbagai urusan. Ada jugak yang masih dalam mood cuti. hehe. Balik je dari kelas, makan kemudian solat. Pastu terus online. hehe. Online je bukak blog sendiri dulu. Pelik! Apesal lagu Latin ade kat blog saya ni? Padahal lagu kat blog saya ni lagu korea. Jenuh jugak cari mana puncanya. Rupa-rupanya lagu ni Fibox shoutbox yang 'nyanyi'. haihhhh . . .

Nasib baik sekarang ni da ok. Fibox tak lagi 'menyanyi'. Baru nak tukar shoutbox lain. Tau takot . . .hehe.

2 comments:

  1. Allahu rabbi. ingatkan kat blog sy je problem,dah risau semalam. lagu pelik yg keluar.. huhu

    ReplyDelete
  2. @nusrah

    nasib bek skg ni da ok kan :)
    kalau tak da tuka shoutbox len..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda