Tempahan Header Blog . . . Meh Tengok Sini


blog ni telah diedit full beserta header









blog ni telah diedit full beserta header






blog ni telah diedit full beserta header




Ini adalah antara contoh design header dan blog yang saya da buat.
Yang lain banyak lagi, ade dalam hard disk. Tak larat nak letak banyak2 ^_^

Berminat?..


Harga berpatutan :)
Ape lagi..jom la

4 comments.. read them below or add one

Izzati Syazwani Izzati Syazwani April 08, 2012
Wauu!!!
Memang cantik akak design..So awesome ! :)
Btw,thanks sebab terima tempahan Zati <3 :)
♥ Maisarah Humaira ♥ ♥ Maisarah Humaira ♥ April 11, 2012
@Izzati Syazwani time kasih :)
kalu ade pape tanye n request je ye,,
sory, akhir2 ni bz ckit...huhu
sheequeenzz sheequeenzz Julai 16, 2012
maisarah, saya pun nak dapatkan services untuk kemaskinikan dan buat header blog untuk saya, but since saya memang jarang sangat bukak FB boleh tak our communication through email jer?
♥ Maisarah Humaira ♥ ♥ Maisarah Humaira ♥ Julai 27, 2012
@sheequeenzz

boleh je :)
ni emel sy hafiy_humaira@rocketmail.com

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)