07 April 2012

Tempahan Header Blog . . . Meh Tengok Sini


blog ni telah diedit full beserta header









blog ni telah diedit full beserta header






blog ni telah diedit full beserta header




Ini adalah antara contoh design header dan blog yang saya da buat.
Yang lain banyak lagi, ade dalam hard disk. Tak larat nak letak banyak2 ^_^

Berminat?..


Harga berpatutan :)
Ape lagi..jom la

4 komen

Wauu!!!
Memang cantik akak design..So awesome ! :)
Btw,thanks sebab terima tempahan Zati <3 :)

@Izzati Syazwani time kasih :)
kalu ade pape tanye n request je ye,,
sory, akhir2 ni bz ckit...huhu

maisarah, saya pun nak dapatkan services untuk kemaskinikan dan buat header blog untuk saya, but since saya memang jarang sangat bukak FB boleh tak our communication through email jer?

@sheequeenzz

boleh je :)
ni emel sy hafiy_humaira@rocketmail.com

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon