Tempahan Header Blog . . . Meh Tengok Sini


blog ni telah diedit full beserta header




http://izzatisyazwani97.blogspot.com/





blog ni telah diedit full beserta header





http://eifa07.blogspot.com/

blog ni telah diedit full beserta header




Ini adalah antara contoh design header dan blog yang saya da buat.
Yang lain banyak lagi, ade dalam hard disk. Tak larat nak letak banyak2 ^_^

Berminat?..


Harga berpatutan :)
Ape lagi..jom la
Tempahan Header Blog . . . Meh Tengok Sini Tempahan Header Blog . . . Meh Tengok Sini Reviewed by Maisarah Humaira on April 07, 2012 Rating: 5

4 ulasan:

  1. Wauu!!!
    Memang cantik akak design..So awesome ! :)
    Btw,thanks sebab terima tempahan Zati <3 :)

    BalasPadam
  2. @Izzati Syazwani time kasih :)
    kalu ade pape tanye n request je ye,,
    sory, akhir2 ni bz ckit...huhu

    BalasPadam
  3. maisarah, saya pun nak dapatkan services untuk kemaskinikan dan buat header blog untuk saya, but since saya memang jarang sangat bukak FB boleh tak our communication through email jer?

    BalasPadam
  4. @sheequeenzz

    boleh je :)
    ni emel sy hafiy_humaira@rocketmail.com

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.