Blog Keduaku - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

19 May 2012

Blog Keduaku

19/5/2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :)
Ape kabo? Sihat? Da lame tak menulis di blog ni. Nasib baik tak bersawang lagi blog ni. Bersih  :)

Sebelum ni agak sibuk tapi takdelah sampai mengalahkan PM .haha. Alhamdulillah. 15/5/2012 bersamaan hari Selasa, saya bersama-sama rakan sekelas diploma telah menghadiri istiadat konvokesyen UiTM ke-76 di UiTM Arau. Seronok dapat jumpe pensyarah2 dan kawan2 kos lain yang sama batch diploma time konvo tu. Rindu zaman diploma. InsyaAllah pasni konvo kat UiTM Shah Alam pulak ^^

Test dan assignment biase la untuk budak2 U ni. Memang ade je. Yang penting sentiasa istiqamah dalam belajo. kan3?

Emm...ape kene mengene tajuk dengan entri kali ni? Ok la. Saya nak beritahu yang saya da ada blog yang kedua. Blog kedua? Nama blog kedua ni ialah Lensa Maisarah.

header blog Lensa Maisarah


Blog ni menghimpunkan gambar2 yang telah saya snap dengan DSLR. Tetibe jatuh cinta dengan dunia fotografi ni. hik3. Saya budak baru belajar. Kalau salah tolong ajarkan. Jom ramai2 singgah kat blog kedua saya ni, Lensa Maisarah sambil mencuci mata.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda