SAYS berwajah baru! | Jom Daftar SAYS !

6/9/2012
19 Syawal 1433H

Assalamualaikum & salam sejahtera. Kaifa halukum? Maksudnya 'apa khabar' dalam bahasa Melayu :)
Pasti sekarang ni ada yang dah selesai puasa 6 dan ada juga yang sedang menghabiskannya. 

Hari ni selesai kerja design blog customer, tengok jap SAYS saya. Dah berwajah baru! Ramai yang dah tau apa tu SAYS tdan ada juga yang tak tau. Ok la, kalau nak tau apa tu SAYS, klik SINI.

Apa yang korang boleh buat dengan SAYS ni?

KLIK GAMBAR UNTUK BACA

Senang cakap camni la..korang share, orang lain klik apa yang korang share tu dan korang dapat duit. Korang invite kawan pun korang dapat. 
Nak share kat mana? ---- tak kira kat laman sosial mane pun, blog, bagi yang takde blog jangan risau..korang share je kat facebook ... asalkan korang leh share.

Senang kan? Jadi, apa lagi. Jom la daftar SAYS ni. Saya pun dah cashout, merasa jugak :)

Cara2 daftar SAYS :

1. Klik SINI 


akan keluar macam ni

Selepas tu, klik butang ' SIGN UP', yang warna hijau tu ( ikut anak panah )




2.  Pastu, akan keluar ni.

Isi form kat atas ni, da siap klik button 'Create my account'

Mudah je kan? Korang boleh invite kawan2 korang dan korang akan RM5 untuk setiap invitation yang berjaya dan boleh mula share URL iklan tu. Woww, lumayan tu !!!!

Jom ramai2 daftar SAYS, klik SINI 


Baca sini jugak !

Tutotial cara2 nak iklankan SAYS, CHURPCHURP, HEARTBEAT

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2011/07/tutorial-letak-iklan-bergambar-link.html


2 comments.. read them below or add one

Fynaz Shamz Fynaz Shamz September 06, 2012
sy pon dah join n merasa duit tu ..huhu..
:)
Schu haDa Schu haDa Oktober 08, 2012
baca entri tentang SAYS vs NUFFNANG kat sini http://syuhadahstorimori.blogspot.com/2012/10/says-vs-nuffnang.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)