Textual description of firstImageUrl

Alhamdulillah | pertandingan fotografi sempena sambutan Hari Warisan Audiovisual Sedunia 2012

Maisarah Humaira | 1/26/2013 02:17:00 PTG | 2 Komen
26/1/2013
14 Rabiulawal 1434H

Assalamualaikum semua. 
Design. Blog. Fotografi....yang selalu buat time cuti sem.

Dah seminggu jugak la cuti sem berlalu. Sampai je rumah terus check sampul dari pakcik posmen. Sampul bersaiz A4. Bukak2 tengok ada surat dan sijil dari Arkib Negara Malaysia. Tiba2 terus teringat pertandingan fotografi tu. 

Di bawah ini ialah sijil penghargaan pertandingan fotografi sempena sambutan Hari Warisan Audiovisual Sedunia 2012. Walaupun hanya dapat sijil, tak kisah. Yang penting dah berusaha. Ini menjadi batu loncatan untuk berusaha lebih lagi pada masa akan datang dalam bidang fotografi ini.



Klik gambar untuk tumbesaran berganda-ganda


Ya, yang penting usaha. 



Antara menarik untuk anda:

Menang Samsung Galaxy Note II di SINI 
100% Refund if Tune Talk is not the one for you. No Joke!

2 ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

MaisarahSidi.com © . Designed by Maisarah laaa