KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

07 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

7/1/2013
24 Safar 1434 H

Nak join jugak? klik banner ni.

Teman blogger dari PERAK. kejor yop kejor. ehehe

Apa yang menarik terdapat di Perak?

Review sebahagian tempat menarik di Perak . . .

Kellie Castle. Dah sampai ke belum? Kalau belum meh datang Batu Gajah, Perak.

Istana Kuning di Kuala Kangsar. uniknya tak menggunakan paku dalam pembinaan istana tu.

Labu sayong dibuat di sini.


Masjid Ubudiah Kuala Kangsar



Taiping 



Sungai Perak yang permai la sangat. ahakkss


kebanyakan gambar di atas ni di Kuala Kangsar sebab teman ni orang kuale. ahakss..
banyak lagi tempat yang menarik di Perak ni, nak senarai, nanti penat mata nak baca.

Kalau bab makanan memang banyak.
Tempoyak. Tau tak? 
Mi udang di Kuala Gula...pergghh
Durian . . . macam2 ade.
Rendang tok.

macam2 la lagi..nak tau lebih, datang Perak ye. ehehe

Blogger yang ditag:




Kongsikan

Artikel berkaitan

Segmen : Saya Blogger Negeri .......
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

20 komen

Tulis komen
avatar
7.1.13

dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
8.1.13

akk selalu blik kuale..suami org sana..smua tmpt kt kuale pernh pergi..seronokls

Reply
avatar
8.1.13

saye org teganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice Blog :]

Reply
avatar
8.1.13

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Reply
avatar
8.1.13

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
8.1.13

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
9.1.13

Jalan jalan dari Terengganu. Teringin nak pergi Zoo Taiping. Meh la makan keropok Terengganu.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html. :D. Done follow.

Reply
avatar
9.1.13

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Reply
avatar
10.1.13

salam... deno folow sini dari segmen yg sama... jom! :)


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
10.1.13

salam, anada ditag segmen ini - http://belladsecret.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari.html

Reply
avatar
11.1.13

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Reply
avatar
13.1.13

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
16.1.13

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

Reply
avatar
19.1.13

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

Reply
avatar
20.1.13

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
20.1.13

dtg dari segmen sama..smlt berkenalan..^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Reply
avatar
7.2.13

Follower awak ke 1528 :)

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
13.2.13

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply
avatar
14.2.13

salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......

Reply
avatar
25.3.13

Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Reply

Terima kasih atas komen anda