Segmen : Saya Blogger Negeri .......

7/1/2013
24 Safar 1434 H

Nak join jugak? klik banner ni.

Teman blogger dari PERAK. kejor yop kejor. ehehe

Apa yang menarik terdapat di Perak?

Review sebahagian tempat menarik di Perak . . .

Kellie Castle. Dah sampai ke belum? Kalau belum meh datang Batu Gajah, Perak.

Istana Kuning di Kuala Kangsar. uniknya tak menggunakan paku dalam pembinaan istana tu.

Labu sayong dibuat di sini.


Masjid Ubudiah Kuala Kangsar



Taiping 



Sungai Perak yang permai la sangat. ahakkss


kebanyakan gambar di atas ni di Kuala Kangsar sebab teman ni orang kuale. ahakss..
banyak lagi tempat yang menarik di Perak ni, nak senarai, nanti penat mata nak baca.

Kalau bab makanan memang banyak.
Tempoyak. Tau tak? 
Mi udang di Kuala Gula...pergghh
Durian . . . macam2 ade.
Rendang tok.

macam2 la lagi..nak tau lebih, datang Perak ye. ehehe

Blogger yang ditag:




{ 20 comments.. read them below or add one }

Nurul Nasuha Nurul Nasuha Januari 07, 2013
dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
Cik Dania Cik Dania Januari 08, 2013
akk selalu blik kuale..suami org sana..smua tmpt kt kuale pernh pergi..seronokls
miss zerocinta miss zerocinta Januari 08, 2013
saye org teganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice Blog :]
Mimie Najib Mimie Najib Januari 08, 2013
salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
Budak Kampung Budak Kampung Januari 08, 2013
yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
Engku Muzahadin Engku Muzahadin Januari 08, 2013
Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
bazilah abu hassan bazilah abu hassan Januari 09, 2013
Jalan jalan dari Terengganu. Teringin nak pergi Zoo Taiping. Meh la makan keropok Terengganu.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html. :D. Done follow.
Mohd Lokman Bin Ramli Mohd Lokman Bin Ramli Januari 09, 2013
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html
deno deno Januari 10, 2013
salam... deno folow sini dari segmen yg sama... jom! :)


http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
Bella D'secret Bella D'secret Januari 10, 2013
salam, anada ditag segmen ini - http://belladsecret.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari.html
Yaya LaRh Yaya LaRh Januari 11, 2013
Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
Cik Aichrah Cik Aichrah Januari 13, 2013
Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
QasehnyaRania QasehnyaRania Januari 16, 2013
salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D
♥Farhana♥ ♥Farhana♥ Januari 19, 2013
dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)
yeen miscelivious yeen miscelivious Januari 20, 2013
hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
Cik Que Cik Que Januari 20, 2013
dtg dari segmen sama..smlt berkenalan..^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html
AmalinaLee AmalinaLee Februari 07, 2013
Follower awak ke 1528 :)

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
Cik Fie Cik Fie Februari 13, 2013
dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html
MANZARINA MANZARINA Februari 14, 2013
salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......
Vee Lea Vee Lea Mac 25, 2013
Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)