Tempahan Design Facebook Cover Photo : Fizrin Cakes & Cookies


Lariskan jualan produk anda dengan memiliki cover photo yang menarik untuk FB anda !
Tempahan cover photo dibuka untuk page bisnes, personal atau apa sahaja sekalipun.
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, PM ke FB Blog Bingkisan Hati

Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://www.maisarahsidi.com/search/label/Portfolio




Hasil tempahan design facebook timeline cover untuk page FB Fizrin Cakes & Cookies.
100% hasil design saya sendiri.




Sedap belaka kek di sini. Terdapat pelbagai jenis kek yang membuatkan anda terliur. Cantik dan comel pulak tu. Nak tau lebih lanjut, laju2 like page ni --> Fizrin Cakes & Cookies




Tengok je pun dah sedap. Belum rase lagi ^_^ 
Nak buat tempahan, like je page ni tau Fizrin Cakes & Cookies.






Tempahan Design Facebook Cover Photo : Fizrin Cakes & Cookies Tempahan Design Facebook Cover Photo : Fizrin Cakes & Cookies Reviewed by Maisarah Humaira on April 06, 2014 Rating: 5

Tiada ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.