Tempahan Digital Potrait Bertudung Merah - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

23 November 2015

Tempahan Digital Potrait Bertudung Merah

Digital Potrait/Vector Potrait

Dia gadis bertudung merah, hatiku tergoda tergugat...hehe..nyanyi pulak kan. Digital potrait gadis bertudung merah siap akhirnya dan telah diterima oleh pemiliknya. Alhamdulillah, pelanggan suka dengan artwork ini.

digital potrait, vector potrait

Macam2 yang anda boleh buat dengan lukisan comel ni tau. Boleh letak di Facebook sebagai profile picture, di blog, pada kad jemputan, kad bisnes, banner dan lain-lain lagi.

Berminat untuk membuat tempahan digital potrait/vector potrait dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


5 comments:

  1. tak de chatbox ek sini? done follow 2971. mind follow me back?

    ReplyDelete
  2. cantiknya.....

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #20 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/11/senarai-url-blog-20.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda