KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

23 November 2015

Tempahan Digital Potrait Bertudung Merah

Digital Potrait/Vector Potrait

Dia gadis bertudung merah, hatiku tergoda tergugat...hehe..nyanyi pulak kan. Digital potrait gadis bertudung merah siap akhirnya dan telah diterima oleh pemiliknya. Alhamdulillah, pelanggan suka dengan artwork ini.

digital potrait, vector potrait

Macam2 yang anda boleh buat dengan lukisan comel ni tau. Boleh letak di Facebook sebagai profile picture, di blog, pada kad jemputan, kad bisnes, banner dan lain-lain lagi.

Berminat untuk membuat tempahan digital potrait/vector potrait dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


Kongsikan

Artikel berkaitan

Tempahan Digital Potrait Bertudung Merah
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

5 komen

Tulis komen
avatar
24.11.15

wah cantiknya kak...

Reply
avatar
24.11.15

tak de chatbox ek sini? done follow 2971. mind follow me back?

Reply
avatar
29.11.15

cantiknya.....

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #20 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/11/senarai-url-blog-20.html

Reply
avatar
30.11.15

nice :-bd :ng

Reply
avatar
30.11.15

nice :-bd :ng

Reply

Terima kasih atas komen anda