MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan header dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-sekian-


Previous
Next Post »

17 komen

Write komen
Azlinda Azman
AUTHOR
8.1.16 delete

good luck dari http://www.azlindaalin.com/

Reply
avatar
Bonda Zahra
AUTHOR
8.1.16 delete

gudluck :).singgah petang.

Reply
avatar
kamilsalleh 2
AUTHOR
9.1.16 delete

Wah ada giveaway dan masih laggi berlangsung. Bolehlah cuba nanti. Semoga berjaya buat Maisarah...

Jom kunjungi entri saya:
Pengalaman Bersama ONEXOX

Reply
avatar
nor nazliana
AUTHOR
10.1.16 delete

all the best
59. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
Keladi Ubi
AUTHOR
10.1.16 delete

Keladi singgah.....sini..no 39...http://www.keladionline.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html.

Reply
avatar
Qaseh Vee
AUTHOR
10.1.16 delete

dtg dr giveaway yg sama ...

Reply
avatar
Ms Qiya Saad
AUTHOR
10.1.16 delete

saya singgah dari segmen yang sama.jemput singgah blog saya ye...

Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html

Reply
avatar
miss zyaroses
AUTHOR
10.1.16 delete

singgah sini dari segmen yg sama. done follow n jemput follow balik.
http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
13.1.16 delete

good luck...datang dari segmen yg sama...

http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
17.1.16 delete

Gud luck yer..blogwalking memalam. hehe

Reply
avatar
Puan Deeba
AUTHOR
17.1.16 delete

Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-

Reply
avatar
21.1.16 delete

Salam singgah! Saya dari segmen yang sama jgk.
Selamat berblogwalking yer..

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
1.2.16 delete

blogwalking dari ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Reply
avatar
irra yyan
AUTHOR
3.2.16 delete

kak irra join juga GA Papaglamz
http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Semoga berjaya!

Reply
avatar
Ilman Nafia
AUTHOR
5.2.16 delete

BW dari Ga yg sama :D

Reply
avatar
Yun Sing
AUTHOR
21.2.16 delete

Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

Reply
avatar

Terima kasih atas komen anda
EmoticonEmoticon