MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan header dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-sekian-


{ 18 comments.. read them below or add one }

Azlinda Azman Azlinda Azman Januari 08, 2016
good luck dari http://www.azlindaalin.com/
Bonda Zahra Bonda Zahra Januari 08, 2016
gudluck :).singgah petang.
kamilsalleh 2 kamilsalleh 2 Januari 09, 2016
Wah ada giveaway dan masih laggi berlangsung. Bolehlah cuba nanti. Semoga berjaya buat Maisarah...

Jom kunjungi entri saya:
Pengalaman Bersama ONEXOX
nor nazliana nor nazliana Januari 10, 2016
all the best
59. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Keladi Ubi Keladi Ubi Januari 10, 2016
Keladi singgah.....sini..no 39...http://www.keladionline.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html.
Qaseh Vee Qaseh Vee Januari 10, 2016
dtg dr giveaway yg sama ...
Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad Januari 10, 2016
saya singgah dari segmen yang sama.jemput singgah blog saya ye...

Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html
miss zyaroses miss zyaroses Januari 10, 2016
singgah sini dari segmen yg sama. done follow n jemput follow balik.
http://misszyaroses.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Nurul Baidurah Nurul Baidurah Januari 13, 2016
good luck...datang dari segmen yg sama...

http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
luqman zakaria luqman zakaria Januari 17, 2016
Gud luck yer..blogwalking memalam. hehe
Puan Deeba Puan Deeba Januari 17, 2016
Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-
luqman zakaria luqman zakaria Januari 21, 2016
Salam singgah! Saya dari segmen yang sama jgk.
Selamat berblogwalking yer..

Noor Najwa Noor Najwa Februari 01, 2016
blogwalking dari ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
irra yyan irra yyan Februari 03, 2016
kak irra join juga GA Papaglamz
http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
Semoga berjaya!
Yun Sing Yun Sing Februari 21, 2016
Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^
Papaglamz dotcom Papaglamz dotcom Jun 09, 2016
Hai, lama tak jengah2 peserta Giveaway PapaG ni.

PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)