Tempahan Design dan Cetak Kad Bisnes Baby Comel Ummi Shop

Design dan cetak kad bisnes / bisnes kad / kad nama / name card murah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Alhamdulillah. Siap lagi satu kad bisnes untuk kedai menjual barangan bayi. Warna tema yang dipilih adalah biru lembut. Seperti yang diminta oleh pelanggan, kalendar 2016 diletakkan di belakang kad tersebut. Siap ada senarai cuti umum lagi tu. Pemiliknya berpuas hati dengan design dan cetakan kad ini.

Jenis material yang diminta pelanggan adalah 260gsm art card dengan kemasan matte laminate yang kalis air dan tahan lama. Kualiti tip top. Nak bagi kat orang pun tak segan :)

bisnes kad murah

Anda ingin meluaskan dan mengembangkan perniagaan anda? Sediakan kad bisnes sebagai salah satu cara untuk meluaskan perniagaan anda. Dengan kad bisnes, ramai yang akan cari anda nanti. Tak percaya? Cuba untuk tahu kesannya.

Berminat untuk membuat tempahan design dan cetak pelbagai jenis kad
seperti kad bisnes, kad nama, kad jemputan atau tag label dengan 
harga yang amat berpatutan dan berkualiti?

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


4 comments.. read them below or add one

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ Januari 07, 2016
Comelnyaaa. Nak tempah gak la kat mai nanti kad bisnes untuk blog ena.
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Januari 07, 2016
boleh ena..contact melalui fb. whatsapp pun boleh :)
sya mimie sya mimie Januari 07, 2016
seronoknya kalau ada bisnes yang kkuh.. teringin nak ada kad sendiri.
rasa macam nak buat kad juga nanti. kad blogger.. :)
kamilsalleh 2 kamilsalleh 2 Januari 09, 2016
Wah ada buat kedai tempahan kad, cantik design sudah semestinya. Apa pun moga banyak tempahan di tahun baru 2016?

Jom kunjungi entri saya:
Pengalaman Bersama ONEXOX

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)