Tempahan Vector Portrait Malaa Angel

Vector portrait/digital potrait

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini adalah artwork vector portrait untuk pelanggan, Malaa Angel. Artwork ini dah lama siap sebenarnya. Tapi hari ni baru nak letak kat blog. hehehe. 

Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan vector portrait ini. Vector portrait ini juga diletakkan pada header blog kedai online miliknya. Anda boleh gunakan vector potrait ini untuk pelbagai kegunaan. Contohnya anda boleh letakkan di blog, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, facebook dan sebagainya. 

vector portrait, digital potrait

Berminat untuk membuat tempahan vector portrait / digital potrait dengan harga yang berpatutan? 
Untuk pelbagai kegunaan, rugi kalau tak order ;)

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


5 comments.. read them below or add one

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ Februari 02, 2016
Comel dan kemas vectornya.. Lovelyy
topijerami topijerami Februari 09, 2016
menarik niem...

dah ada portfolio ke?
sayidah napisah sayidah napisah Februari 25, 2016
wahh canteknyaa! muka ayuu je dengan jelingan manja :P

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)