KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

02 February 2016

Tempahan Vector Portrait Malaa Angel

Vector portrait/digital potrait

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini adalah artwork vector portrait untuk pelanggan, Malaa Angel. Artwork ini dah lama siap sebenarnya. Tapi hari ni baru nak letak kat blog. hehehe. 

Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan vector portrait ini. Vector portrait ini juga diletakkan pada header blog kedai online miliknya. Anda boleh gunakan vector potrait ini untuk pelbagai kegunaan. Contohnya anda boleh letakkan di blog, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, facebook dan sebagainya. 

vector portrait, digital potrait

Berminat untuk membuat tempahan vector portrait / digital potrait dengan harga yang berpatutan? 
Untuk pelbagai kegunaan, rugi kalau tak order ;)

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


Kongsikan

Artikel berkaitan

Tempahan Vector Portrait Malaa Angel
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

5 komen

Tulis komen
avatar
2.2.16

Comel dan kemas vectornya.. Lovelyy

Reply
avatar
9.2.16

menarik niem...

dah ada portfolio ke?

Reply
avatar
25.2.16

wahh canteknyaa! muka ayuu je dengan jelingan manja :P

Reply

Terima kasih atas komen anda