Tempahan Vector Portrait Malaa Angel - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

02 February 2016

Tempahan Vector Portrait Malaa Angel

Vector portrait/digital potrait

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini adalah artwork vector portrait untuk pelanggan, Malaa Angel. Artwork ini dah lama siap sebenarnya. Tapi hari ni baru nak letak kat blog. hehehe. 

Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan vector portrait ini. Vector portrait ini juga diletakkan pada header blog kedai online miliknya. Anda boleh gunakan vector potrait ini untuk pelbagai kegunaan. Contohnya anda boleh letakkan di blog, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, facebook dan sebagainya. 

vector portrait, digital potrait

Berminat untuk membuat tempahan vector portrait / digital potrait dengan harga yang berpatutan? 
Untuk pelbagai kegunaan, rugi kalau tak order ;)

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


5 comments:

  1. Comel dan kemas vectornya.. Lovelyy

    ReplyDelete
  2. menarik niem...

    dah ada portfolio ke?

    ReplyDelete
  3. wahh canteknyaa! muka ayuu je dengan jelingan manja :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda