KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

15 March 2016

Design Doodle WAHM

Design Doodle WAHM / Suri Rumah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga anda sihat selalu :)

Doodle Work At Home Mums (WAHM) siap juga akhirnya. Doodle ini ditempah oleh pemilik blog ummumarjaan.com. Pelanggan nak doodle yang bertudung dan ada laptop bersamanya. Bertemakan warna pastel merah jambu dan juga kelabu, maka jadilah doodle nya...

doodle ibu, doodle WAHM
Kaum ibu yang bekerja di rumah :) Kat rumah pun boleh buat duit tau. hehe
Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan design doodle ini. Pelanggan gembira, saya lagi gembira :) 

Harga sudah semestinya amat berpatutan. Berbaloi tempah tau. Satu doodle ni untuk pelbagai kegunaan. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark dan lain-lain lagi. Nak print atas glossy paper dan pasang bingkai pun boleh. Berbaloi ke tidok? hehehe

Anda berminat untuk membuat tempahan doodle dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


Kongsikan

Artikel berkaitan

Design Doodle WAHM
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

4 komen

Tulis komen
avatar
16.3.16

kreatifnye lahai Mai ni..suke tengok.. :)

Reply
avatar
17.3.16

comei..thanks mai..

Reply
avatar
23.3.16

tenkiu kak mas..heeee

Reply

Terima kasih atas komen anda