Doodle Karakter Jururawat - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

18 April 2016

Doodle Karakter Jururawat

Doodle Karakter Jururawat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga ceria selalu ;)

Kali ini doodle karakter jururawat atas permintaan daripada seorang pelanggan yang merupakan seorang jururawat. 

Cair tak korang tengok gadis jururawat yang comel ni? Bergetar tulang tulang rusuk? hehehe. Mata besar comel ni menarik perhatian sungguh. Alhamdulillah pelanggan berpuas hati dengan artwork ini. 

doodle murah, doodle comel
Kalau jadikan book cover pun cun juga ni
Harga sudah semestinya amat berpatutan. Berbaloi tempah tau. Satu doodle ni untuk pelbagai kegunaan. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark dan lain-lain lagi. Nak print atas glossy paper dan pasang bingkai pun boleh. Berbaloi ke tidok? hehehe

Anda berminat untuk membuat tempahan doodle dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)



1 comment:

Terima kasih atas komen anda