Giveaway Minyak Wangi Braveheart dan Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com 

Braveheart merupakan minyak wangi lelaki khusus untuk memberi motivasi golongan ini supaya berani berhadapan dengan kehidupan, kenyataan dan segala kemungkinan.

MINYAK WANGI BRAVEHEART

minyak wangi lelaki

Ia tampil menguasai seluruh jiwa pemakainya. Membangkitkan iltizam seorang lelaki  yang sempurna. Haruman penuh imaginasi. Gandingan aroma anggur yang menggiurkan, membawa mesej tersendiri pada diri pemakai. Haruman ini membawa dimensi baru untuk lelaki urban yang masih tersimpan ke jiwa kedesaannya. Ekstrak anggur, musk dan casmerewood memberi percikan nota-nota haruman yang penuh maskulin dan ikonik.

Komposisi segar ini mampu memperkasakan penampilan jejaka yang memakainya. Gabungan ramuan inilah yang diperlukan setiap lelaki hebat dalam misi berinspirasi. Lelaki di sebalik Braveheart berjiwa pelindung, gagah, penuh wibawa dan kekal romantik.

MINYAK WANGI SWEETHEART

minyak wangi wanita

Haruman yang telah memukau ribuan pencinta dan pengumpul minyak wangi. Diinspirasikan dengan bau tumbuhan dan boleh dibawa solat.

Sweetheart digambarkan ibarat semanis bayangan wajah, kesempurnaan dan keanggunan. Haruman ini dirumus khas dengan pati segar yang memukau kalbu berunsur haruman terpilih seperti vanilla, rose, buah plum dan mandarin.

Aroma sweetheart menjanjikan kepuasan, keseronokan dan keindahan. Setiap nota haruman ini memberikan keasyikan berbeza. Vanila mengusik peribadi pemakai dengan gaya feminin. Manakala mandarin melayangkan kesegaran, menitip kecergasan. Nota haruman buah plum membangkitkan energi dan kemanisan.

Kelebihan dan Keunikan Minyak Wangi Braveheart dan Sweetheart

Minyak wangi keluaran DD Cosmetics diinspirasi dengan bau tumbuhan dan semulajadi serta boleh dibawa solat. Pati minyak wangi Braveheart dan Sweetheart diimport dari Paris. Kemudian, ekstrak haruman ini diformulasikan mengikut kesesuaian dan cita rasa pengguna Malaysia. 

Haruman ini mampu bertahan 12 hingga 24 jam sehari dan bergantung dengan aktiviti yang dilakukan.

Harga mampu milik juga ditawarkan kepada pengguna iaitu hanya RM49.90 sebotol yang berukuran 30 ml manakala untuk Sabah Sarawak hanya RM59.90.

PEMBELIAN SECARA ONLINE VIA STOKIS KERINCHI – KIOSK ONLINE TERMURAH

Kerinchi.com merupakan pemborong, pengedar dan penjual online pelbagai produk kecantikan, kesihatan bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan seluruh Malaysia.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Kerinchi.Com ini ialah D’Herbs, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Jamu Ratu Dara, Jamu Mirafica Plus dan DD Cosmetics

Instagram : @KerinchiDotCom
WhatsApp: 018-233 1211

DD Cosmetics sangat mengalu-alukan mereka yang berminat untuk mendaftar menjadi stokis dan ejen. Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi:-

WhatsApp: 019-2018 014


Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com
giveaway minyak wangi
KLIK BANNER UNTUK SERTAI GIVEAWAY INI

SILA JAWAB SOALAN-SOALAN BERIKUT
  1. Umur anda? 26 tahun 
  2. Jantina anda? Perempuan 
  3. Saya patut dipilih oleh DD Cosmetics dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review minyak wangi Braveheart / Sweetheart berdasarkan pengalaman saya kerana saya telah menggunakan minyak wangi vanila sebelum ini dan saya ingin mencuba haruman vanila Sweetheart yang mampu bertahan 12 hingga 24 jam sehari, pastinya akan memberi kelainan dan juga aura positif kepada diri.
Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 19 hingga 29 Julai 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama DD Cosmetics dalam mencari 15 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


{ 10 comments.. read them below or add one }

acu yuhan acu yuhan Julai 21, 2016
hi selamat hari raya.. done follow u, follow me back ;)
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah Julai 22, 2016
Singgah dari GA yang sama... Good luck ~

http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
Mia Liana Mia Liana Julai 31, 2016
Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com

Entri penyertaan ini telah disenaraikan. Good Luck!

- Mia Liana -
Jamil Hashim Jamil Hashim Julai 31, 2016
SINGGAH SYAWAL

http://belogs.blogspot.my/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html
Mia Liana Mia Liana Ogos 01, 2016
tahniah.. http://www.mialiana.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart_31.html
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue Ogos 02, 2016
Harga pun murah, wangian pun tahan lama juga

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)