Beli Smartphone Secara Online

Beli Smartphone Secara Online

Selalu juga tengok smartphone di laman web Lazada. Harga yang ditawarkan juga berpatutan. Harganya memang menggoda sungguh. Tapi beli smartphone secara online ok ke?

smartphone


Cadangnya nak tukar smartphone yang ada ni kepada RAM yang lebih besar. RAM telefon yang sedang digunakan sekarang ni cuma 1GB. Asyik tak cukup space je. Selalu lagging. Geram juga kalau asyik jadi macam ni. 

Anda ada pengalaman beli smartphone secara online tak? Teringin sangat nak beli secara online ni. Kalau anda ada pengalaman, boleh kongsikan di sini.


Beli Smartphone Secara Online Beli Smartphone Secara Online Reviewed by Maisarah Humaira on Oktober 26, 2016 Rating: 5

8 ulasan:

  1. samalah teringin gak beli online tp tuhlah nak kna tanye orang yg pernah beli,

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la kan..teringin tapi takut hehe

      Padam
  2. Susah jgk beli online sebab tkde centre dia
    Kang kalau rosak nk kena tgu berminggu baru dpt

    Tapi ade je yg ok

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul jugak kan.. beli kat kedai la senang..hehe

      Padam
  3. pernah beli hp samsung yg murah di lazada. quick delivery.. rm88 je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus la cepat sampai kan. tu pun satu, kalau lambat sampai kita risau kot dia tipu kita pulak

      Padam
  4. x pernah beli online sbb x berani.. hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak berani jugak ni. hehe. tapi teringin

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.