Beli Smartphone Secara Online

Beli Smartphone Secara Online

Selalu juga tengok smartphone di laman web Lazada. Harga yang ditawarkan juga berpatutan. Harganya memang menggoda sungguh. Tapi beli smartphone secara online ok ke?

smartphone


Cadangnya nak tukar smartphone yang ada ni kepada RAM yang lebih besar. RAM telefon yang sedang digunakan sekarang ni cuma 1GB. Asyik tak cukup space je. Selalu lagging. Geram juga kalau asyik jadi macam ni. 

Anda ada pengalaman beli smartphone secara online tak? Teringin sangat nak beli secara online ni. Kalau anda ada pengalaman, boleh kongsikan di sini.


{ 8 comments.. read them below or add one }

luqman zakaria luqman zakaria Oktober 26, 2016
samalah teringin gak beli online tp tuhlah nak kna tanye orang yg pernah beli,
MG schmidt MG schmidt Oktober 26, 2016
Susah jgk beli online sebab tkde centre dia
Kang kalau rosak nk kena tgu berminggu baru dpt

Tapi ade je yg ok
Abam Kie Abam Kie Oktober 26, 2016
pernah beli hp samsung yg murah di lazada. quick delivery.. rm88 je.
athirah hassin athirah hassin Oktober 27, 2016
x pernah beli online sbb x berani.. hehehhe
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Oktober 27, 2016
tu la kan..teringin tapi takut hehe
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Oktober 27, 2016
betul jugak kan.. beli kat kedai la senang..hehe
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Oktober 27, 2016
tak berani jugak ni. hehe. tapi teringin
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Oktober 27, 2016
bagus la cepat sampai kan. tu pun satu, kalau lambat sampai kita risau kot dia tipu kita pulak

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)