Box of Joy | Lazada Online Revolution Brand For All

Lazada Online Revolution Brand For All

Siapa yang sempat shopping di Lazada 11 November 2016 hari tu? Untung la siapa yang dapat. Bermulanya Online Revolution Sale di Lazada pada 11.11.2016 . Kempen Lazada kali ini bertemakan Brands For All.

Pelbagai jenis barangan berjenama ditawarkan dengan potongan diskaun yang hebat. Memang rambang mata nak buat pilihan tau. Kalau anda dah terlepas tarikh tu atau belum sampai tarikh gaji, jangan risau sebab diskaun besar-besaran ni berlangsung sehingga 14.12.2016.

Beberapa hari lalu, saya telah menerima 1 bungkusan yang agak besar. Rupa-rupanya bungkusan tu adalah Box of Joy. Wahhh...


Seronoknya! Mana tak seronoknya.. macam-macam jenis barangan berjenama ada dalam 1 kotak tu. 

Antara barangan yang ada dalam Box of Joy yang saya dapat seperti...

Logitech Wireless Speaker
Logitech X100 Bluetooth Mobile Wireless Speaker
OTG
SanDisk Ultra Dual Drive 64GB m3.0 OTG USB Flash Drive for Android Smartphones
L'Oreal Mythic Oil
L'Oreal Mythic Oil Color Glow
NESCAFE pandan
NESCAFE White Coffee Pandan
nestle just milk
NESTLE JUST MILK Full Cream Milk
mamypoko
MamyPoko Gentle Baby Wipes
maggi royale
MAGGI ROYALE Thai White Seafood Tom Yam
tefal
Tefal Manual Chopper
nestle nutripuffs
Nestle Cerelac NutriPuffs Pisang & Strawberi
lactokid
Beg ola bola, beg dan pen Lactokid
Wow... tak sabar nak guna produk-produk ni. Kesemua produk ini anda boleh dapatkan di laman web Lazada. Sementara Online Revolution 2016 Jualan Akhir Tahun Online Terbesar Lazada sedang berlangsung kini, rajinkan jari anda untuk klik laman web Lazada untuk penjimatan berganda. Jimat masa dan petrol dengan membeli-belah di Lazada.

Anda mesti simpan tarikh-tarikh ini kalau tak nak terlepas peluang keemasan untuk membeli-belah di Lazada dengan potongan harga berganda-ganda.


Lazada Online Revolution 2016

Cepat klik banner di bawah ini untuk menikmati penjimatan besar dari Lazada.
Awas, jangan lambat nanti tak sempat!

Lazada Online Revolution 2016
KLIK BANNER -> LAZADA ONLINE REVOLUTION 2016

Berita baik untuk anda! Anda boleh gunakan kod kupon untuk menikmati potongan 20% di bawah ini untuk membeli-belah di Lazada ye. Jangan lepaskan peluang menarik ini.


If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!


Selamat membeli-belah sambil berjimat cermat!


Box of Joy | Lazada Online Revolution Brand For All Box of Joy | Lazada Online Revolution Brand For All Reviewed by Maisarah Humaira on November 20, 2016 Rating: 5

9 ulasan:

  1. Seronoknyaaaaa. Serius jeles dengan semua yang dapat. Hehe

    BalasPadam
  2. Saya pun dah beli baju sweater asal harga rm220, sempena revolution lazada nie dpt harga RM59. Pastu, masukkan voucher yang cari kat google makin dpt murah. Last2, Saya beli dgn harga RM49 je..berbaloi sangat2. Sweater tu dah lah kain tebal..:)

    BalasPadam
  3. btw, jom join giveaway kek lapis saya. Syaratnya simple je..:) http://nurain-syahirah.blogspot.com/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    BalasPadam
  4. wah bestnya. macam macam ade

    BalasPadam
  5. wahhh..best nya shopping kat lazada..

    BalasPadam
  6. best ye mcm2 ada, ada dpt panda comel x..cute sgt si mata lebam tu

    BalasPadam
  7. Bestnya dapat box of joy. Jealous! ;p

    http://www.fatindays.com

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.