Edit Template Dan Design Header Blog Coretan Hati Lya

Servis Edit Template dan Design Header Blog


Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Hari ini nak kongsi hasil kerja yang dah siap dengan pembaca semua iaitu edit template dan design header blog Coretan Hati Lya. 

Blog Coretan Hati Lya ini dimiliki oleh blogger yang lebih mesra disapa Kak Lya. Kak Lya memang suka warna hijau. Tengok saja blognya, hijau juga yang jadi pilihan hehe. Kali ini, warna hijau zaitun dan merah dipilih sebagi warna tema blog. Di bawah ini adalah header blognya yang terkini. Gambar Kak Lya bersama anak-anaknya diletakkan pada header dengan sedikit elemen bungaan.

design header blog
Header terkini blog Coretan Hati Lya

Di bawah ini pula ialah header blog sebelum ini. Header ini juga Mai designkan.

header blog
Header lama

Readymade template responsive yang tersedia di laman Gooyaabi Templates ini menjadi pilihan Kak Lya untuk blognya. Anda boleh terus ke blog Coretan Hati Lya untuk paparan penuh dan lebih jelas.


template blog responsive

Blognya simple, kemas dan pastinya tidak serabut. Biar designnya simple, janji pengisiannya mantap. Ye dak? hehe

Anda teringin menggunakan template readymade yang dah sedia ada dalam pelbagai laman template percuma tetapi tidak mahir untuk edit sendiri? Cepat-cepat roger Mai ok. InsyaAllah Mai boleh bantu. Tak mahal pun caj yang dikenakan 😊 Yang penting blog cantik mata memandang dan kemas, anda puas hati.

Bagi anda yang berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi. InsyaAllah saya akan design / edit mengikut citarasa anda.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

> Klik sini untuk lebih lanjut tentang tempahan dan harga design


{ 17 comments.. read them below or add one }

Mimi Azirah Mimi Azirah Julai 25, 2017
Memang cantik dan kemas
Azlinda Azman Azlinda Azman Julai 25, 2017
Hasil kerja mai memang akk suka.
Cekgu Norazimah Cekgu Norazimah Julai 25, 2017
bestnya, mcm nak tukar template gak la
Mia Liana Mia Liana Julai 26, 2017
cantik designnya... (^_^)
Cik Yaya Cik Yaya Julai 27, 2017
cantik mai..
meh email yaya..bpe cas yg pling mur...huhu
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip Julai 30, 2017
becoz u always do a good job.. hehe people trust you.. kipidap kipidap..
Mas Zull Mas Zull Julai 31, 2017
assalamualaikum mai...mmg cantik sgt...yg editkan pun cantik...terima kasih mai sbb editkan blog mama juga yer...

http://maszull.blogspot.my/2017/07/blog-berubah-wajah.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)