07 Ogos 2017

Edit Template Dan Design Header Blog Ciklapunyebelog

Servis Edit Template dan Design Header Blog

Jom tengok artwork kali ini iaitu edit template responsive dan design header blog Ciklapunyebelog. Kali ini ilustrasi keluarga juga dilukis seperti yang pemilik blog inginkan. 

Blog Ciklapunyebelog ini dimiliki oleh blog Cikla, bertemakan warna merah jambu. Header blog ini diletakkan ilustrasi Cikla dan anak-anaknya. 

header blog comel

Di bawah ini pula adalah template blog yang siap edit dengan warna merah jambu. Jom ke Blog Ciklapunyebelog untuk melihat paparan template dengan lebih jelas.


template blog responsive

Ilustrasi Cikla bersama anak-anaknya yang Mai lukis. Macam-macam gaya ada kan 😊

doodle, ilustrasi keluarga

Anda teringin menggunakan template readymade yang dah sedia ada dalam pelbagai laman template percuma tetapi tidak mahir untuk edit sendiri? Cepat-cepat roger Mai ok. InsyaAllah Mai boleh bantu. Tak mahal pun caj yang dikenakan 😊 Yang penting blog cantik mata memandang dan kemas, anda puas hati.

Bagi anda yang berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi. InsyaAllah Mai akan design / edit mengikut citarasa anda.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)




Previous Post
Next Post

About Author

12 ulasan:

  1. Seperti biasa...cantik dan kemas...

    BalasPadam
  2. Comel-comel design Mai ni.. Keep it up.. Mungkin dedauncomel pun perlu tukar template comel macam ni >.<

    BalasPadam
  3. hehehe comel ada kartun2..

    BalasPadam
  4. Cantik....suka tengok header dia =)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum Mai...wah !! cantik la...kalau nak tempah watermark boleh x mai...

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam. boleh mama ;) whatsapp je Mai ye

      Padam
  6. Thanks mek... CikLa puas hati sgt.. ❤️❤️

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih jugak CikLa sudi berurusan dengan Mai ;)

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)