04 Ogos 2017

Hilang Stress Dengar Lagu Baby Shark Doo Doo Doo

Lagu Baby Shark Hilangkan Stress

Baby Shark Doo Doo Doo Doo Doo Doo... suka betul Mai dengar lagu ni. Mengalahkan budak tadika je hahaha. 

Lagu Baby Shark

Pertama kali Mai dengar lagu Baby Shark beberapa bulan lepas, sebelum lagu ni jadi viral di Malaysia. Masa tu adik yang sedang belajar di Kolej Perkembangan Awal Kanak-kanak (KPAKK) nak buat presentation. Salah satu lagu yang dia gunakan adalah lagu Baby Shark. Mula-mula dengar pun best dah. Comel je 😃

Lagu ini memang mampu menarik minat kanak-kanak untuk dengarnya. Menyanyi sambil menari lagi tu. Video-video lagu ini juga penuh warna-warni, merangsang minda kanak-kanak. Bukan kanak-kanak je suka lagu ni, yang dewasa pun sama. Betul tak? hehehe. 

Hilang stress dengar lagu Baby Shark ni tau. Nah.. dengar kompilasi lagu Baby Shark, mana tahu kot boleh hilangkan tekanan yang melanda tu 😁 Macam-macam rentak yang best ada. Confirm rasa nak menari je nanti hihi



Previous Post
Next Post

About Author

10 ulasan:

  1. Hihi. Suka dengar jugak. Comel ^^

    BalasPadam
  2. Gahahaha...saya sekalu dengar lagu didi dgn yaya siap hapal...haha

    BalasPadam
  3. rasa terhibur sgt bila dengar hehe

    BalasPadam
  4. echa pun layan ni kat fb haritu hahahaa. comel betul lah!

    BalasPadam
  5. Lagunni mmg mwnghiburkan. Rasa nak berjoget bila dengar

    BalasPadam
  6. alamak dalam previous komen ada typo ka ? mcm ada hahaha.. otocorrect ni seksa gak hihi..

    BalasPadam
  7. bestnya lagu ni...hehehe

    BalasPadam
  8. Seriously memang hilang stress, haha anak suka mak pun suka.

    BalasPadam
  9. anak pun suka dengar lagu ni..hehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)