Hilang Stress Dengar Lagu Baby Shark Doo Doo Doo

Lagu Baby Shark Hilangkan Stress

Baby Shark Doo Doo Doo Doo Doo Doo... suka betul Mai dengar lagu ni. Mengalahkan budak tadika je hahaha. 

Lagu Baby Shark

Pertama kali Mai dengar lagu Baby Shark beberapa bulan lepas, sebelum lagu ni jadi viral di Malaysia. Masa tu adik yang sedang belajar di Kolej Perkembangan Awal Kanak-kanak (KPAKK) nak buat presentation. Salah satu lagu yang dia gunakan adalah lagu Baby Shark. Mula-mula dengar pun best dah. Comel je 😃

Lagu ini memang mampu menarik minat kanak-kanak untuk dengarnya. Menyanyi sambil menari lagi tu. Video-video lagu ini juga penuh warna-warni, merangsang minda kanak-kanak. Bukan kanak-kanak je suka lagu ni, yang dewasa pun sama. Betul tak? hehehe. 

Hilang stress dengar lagu Baby Shark ni tau. Nah.. dengar kompilasi lagu Baby Shark, mana tahu kot boleh hilangkan tekanan yang melanda tu 😁 Macam-macam rentak yang best ada. Confirm rasa nak menari je nanti hihi



{ 10 comments.. read them below or add one }

Anis Khalilah Anis Khalilah Ogos 05, 2017
Hihi. Suka dengar jugak. Comel ^^
nini nini Ogos 05, 2017
Gahahaha...saya sekalu dengar lagu didi dgn yaya siap hapal...haha
Eka Tikah Eka Tikah Ogos 05, 2017
rasa terhibur sgt bila dengar hehe
Eeca Shyaa Eeca Shyaa Ogos 05, 2017
echa pun layan ni kat fb haritu hahahaa. comel betul lah!
mamapp mamapp Ogos 05, 2017
Lagunni mmg mwnghiburkan. Rasa nak berjoget bila dengar
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip Ogos 06, 2017
alamak dalam previous komen ada typo ka ? mcm ada hahaha.. otocorrect ni seksa gak hihi..
kak gojes kak gojes Ogos 06, 2017
bestnya lagu ni...hehehe
Sofea Effendi Sofea Effendi Ogos 08, 2017
Seriously memang hilang stress, haha anak suka mak pun suka.
Radhia Razali Radhia Razali Ogos 08, 2017
anak pun suka dengar lagu ni..hehe

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)