Design Template Blog Safura Online Diary

Design Template Blog Warna Pastel

Servis design blog murah | Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca semua. Semoga sihat selalu. Kali ini Mai nak berkongsi dengan anda blog yang Mai siap design iaitu blog Safura Online Diary milik blogger Safura.

design blog murah

Blog ini bertemakan warna pastel yang mana warna biru menjadi warna utama, disesuaikan juga dengan gabungan warna lain seperti merah jambu, ungu dan hijau. Mai pun suka tengok blog ni. Lembut je warnanya. Blog ini juga dipasang dengan butang automatik 'read more' pasa setiap post di homepage blog tersebut yang menjadikan blog kelihatan kemas dan memudahkan pembaca. Di bawah ini adalah template blog Safura Online Diary. 

Blog pakej 4: Safura Online Diary
(klik link untuk lihat templat penuh)

design blog murah

Di bawah ini pula adalah watermark, percuma dengan tempahan pakej 4.

design watermark murah

Banner blog yang diletakkan pada sidebar kanan blog tersebut.

design banner blog murah


Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi. InsyaAllah saya akan design / edit mengikut citarasa anda.

Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)


Design Template Blog Safura Online Diary Design Template Blog Safura Online Diary Reviewed by Maisarah Humaira on Disember 04, 2017 Rating: 5

7 ulasan:

  1. pilihan warna yang sweet sangat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun suka dengan warna pilihannya ;)

      Padam
  2. tgk header je pun dah cntikkkk. sukee sgt. ray follow sini tau #2990

    jmput join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    BalasPadam
  3. salam singgah :))

    https://messarah.blogspot.my/2017/11/kenapa-personalized-gifts-lagi-best.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi singgah. dah balas kunjungan ;)

      Padam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.