Edit Template Dan Design Header Blog Kedai Kosmetik zmbeautycare

Servis Edit Template dan Design Header Blog Murah


Alhamdulillah blog Kedai Kosmetik Online zmbeautycare siap juga. Blog ini menggunakan template readymade yang ada di internet kemudiannya beberapa kod diedit pada template ini, header blog, footer dan beberapa bahagian juga direka semula supaya dapat disesuaikan mengikut niche blog ini.

design blog murah

Warna merah dan putih telah dipilih sebagai warna tema blog ini. Cantik juga hasilnya setelah siap dengan gabungan dua warna ini. Beberapa peralatan kosmetik diletakkan pada header dan footer blog, menyerlahkan lagi isi kandungan blog ini. 

Jom lihat paparan penuh blog Blog Kedai Kosmetik Online zmbeautycare di www.zmbeautycare.online.

edit blog murah

Sekarang ini lebih mudah kerana blogger boleh pilih terus template readymade di mana-mana laman web yang menyediakannya. Yang percuma ada, berbayar pun ada. Hanya download dan install terus kod ke dalam blog. Tapi, pernah tak jadi pada anda... bila dah berkenan satu template tu, warnanya pula tak kena dengan jiwa. Ada juga yang nak tambah header bagi menarik lagi template. Macam-macam perkara lagi nak tambah dalam blog tapi tak berapa tahu nak pasang atau tukar sendiri.

Kalau anda teringin menggunakan template readymade yang dah sedia ada dalam pelbagai laman web template percuma tetapi tidak mahir untuk edit sendiri, Whatsapp atau PM terus Mai di Facebook ye. InsyaAllah Mai boleh bantu dengan harga yang amat berpatutan 😊 Yang penting blog cantik mata memandang, kemas, anda puas hati dan lebih bersemangat menulis di blog lepas tu.

Blog template designer yang sedia ada di platform blogspot pun Mai boleh ubah jadi responsive dan SEO friendly.

Bagi anda yang berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi. InsyaAllah Mai akan design / edit mengikut citarasa anda.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi Mai melalui:

Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

2 ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon