Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com

Giveaway Mei


Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.

parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

  • Soalan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke?
  • Jawapan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke-6 pada 27 Mei 2018 (27 Mei 2012- 27 Mei 2018)

Akhir kata dari Mai, selamat menyambut ulangtahun perkahwinan kepada AS dan pasangan. Semoga cinta ini kekal sampai syurga, InsyaAllah.


6 ulasan:

  1. Wahhh menarik !! Gud luck ye

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

    Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

    BalasPadam
  3. Hai... CM singgah dari GA yang sama :) All d best!
    | CM si Penulis Blog |

    BalasPadam
  4. Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

    https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon