Tempahan Design Blog Puan Stoberi - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

15 June 2015

Tempahan Design Blog Puan Stoberi

Tempahan Edit/Design/Customize Blog Murah

Tempahan daripada pelanggan yang sukakan strawberi dan warna merah. Jadi warna merah dipilih sebagai warna tema blog dan buah strawberi sebagai penyeri. Kalau tengok blog ni, rasa nak makan je buah strawberi tu..ehehe.

Blog pakej 3: Blog Ini Kisah Puan Stoberi (klik url untuk lihat penuh)
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Template blog Ini Kisah Puan Stoberi

Edit/Design/Customize Blog Murah
Banner blog
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com


10 comments:

  1. Cantik....kalau timbulkan lg warna strawberry lg cantik..rasa nk mkn je...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pon rasa nak cari strawberi

      Delete
  2. aisshhh..time puasa masuk blog strawberi tu,,memang aku gigit skrin terus tengok kemerahan strawberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis laaa....gigit skrin xpe tak batal puasa

      Delete
  3. wah menarik lepas ni boleh tempah disini la yer

    ReplyDelete
  4. aaa cunnyaa hasil tgn kak mai

    ReplyDelete
  5. x sabar nyer nak tukar rupa blog :)

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaa...merah strawberi...dapnyerrr

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda