Tempahan Design Blog Puan Stoberi

Tempahan Edit/Design/Customize Blog Murah

Tempahan daripada pelanggan yang sukakan strawberi dan warna merah. Jadi warna merah dipilih sebagai warna tema blog dan buah strawberi sebagai penyeri. Kalau tengok blog ni, rasa nak makan je buah strawberi tu..ehehe.

Blog pakej 3: Blog Ini Kisah Puan Stoberi (klik url untuk lihat penuh)
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Template blog Ini Kisah Puan Stoberi

Edit/Design/Customize Blog Murah
Banner blog
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com


{ 10 comments.. read them below or add one }

Mastura Aziz Mastura Aziz Jun 15, 2015
Cantik....kalau timbulkan lg warna strawberry lg cantik..rasa nk mkn je...hehehe
Fendi Rocka Fendi Rocka Jun 15, 2015
aisshhh..time puasa masuk blog strawberi tu,,memang aku gigit skrin terus tengok kemerahan strawberi
aRz MoHa aRz MoHa Jun 15, 2015
wah menarik lepas ni boleh tempah disini la yer
Cikk Mimin Cikk Mimin Jun 15, 2015
aaa cunnyaa hasil tgn kak mai
adianiez AIDA adianiez AIDA Jun 16, 2015
x sabar nyer nak tukar rupa blog :)
irra yyan irra yyan Jun 17, 2015
cantiknyaaaa...merah strawberi...dapnyerrr
irra yyan irra yyan Jun 17, 2015
cun sangat..kreatif
irra yyan irra yyan Jun 17, 2015
cepat tempah arz. hehe
irra yyan irra yyan Jun 17, 2015
habis laaa....gigit skrin xpe tak batal puasa
irra yyan irra yyan Jun 17, 2015
ni pon rasa nak cari strawberi

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)