Tempahan Design Blog Puan Stoberi

Tempahan Edit/Design/Customize Blog Murah

Tempahan daripada pelanggan yang sukakan strawberi dan warna merah. Jadi warna merah dipilih sebagai warna tema blog dan buah strawberi sebagai penyeri. Kalau tengok blog ni, rasa nak makan je buah strawberi tu..ehehe.

Blog pakej 3: Blog Ini Kisah Puan Stoberi (klik url untuk lihat penuh)
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Template blog Ini Kisah Puan Stoberi

Edit/Design/Customize Blog Murah
Banner blog
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com


Tempahan Design Blog Puan Stoberi Tempahan Design Blog Puan Stoberi Reviewed by Maisarah Humaira on Jun 15, 2015 Rating: 5

10 ulasan:

  1. Cantik....kalau timbulkan lg warna strawberry lg cantik..rasa nk mkn je...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni pon rasa nak cari strawberi

      Padam
  2. aisshhh..time puasa masuk blog strawberi tu,,memang aku gigit skrin terus tengok kemerahan strawberi

    BalasPadam
    Balasan
    1. habis laaa....gigit skrin xpe tak batal puasa

      Padam
  3. wah menarik lepas ni boleh tempah disini la yer

    BalasPadam
  4. aaa cunnyaa hasil tgn kak mai

    BalasPadam
  5. x sabar nyer nak tukar rupa blog :)

    BalasPadam
  6. cantiknyaaaa...merah strawberi...dapnyerrr

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.