KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

15 June 2015

Tempahan Design Blog Puan Stoberi

Tempahan Edit/Design/Customize Blog Murah

Tempahan daripada pelanggan yang sukakan strawberi dan warna merah. Jadi warna merah dipilih sebagai warna tema blog dan buah strawberi sebagai penyeri. Kalau tengok blog ni, rasa nak makan je buah strawberi tu..ehehe.

Blog pakej 3: Blog Ini Kisah Puan Stoberi (klik url untuk lihat penuh)
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Edit/Design/Customize Blog Murah
Template blog Ini Kisah Puan Stoberi

Edit/Design/Customize Blog Murah
Banner blog
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com


Kongsikan

Artikel berkaitan

Tempahan Design Blog Puan Stoberi
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

10 komen

Tulis komen
avatar
15.6.15

Cantik....kalau timbulkan lg warna strawberry lg cantik..rasa nk mkn je...hehehe

Reply
avatar
15.6.15

aisshhh..time puasa masuk blog strawberi tu,,memang aku gigit skrin terus tengok kemerahan strawberi

Reply
avatar
15.6.15

wah menarik lepas ni boleh tempah disini la yer

Reply
avatar
15.6.15

aaa cunnyaa hasil tgn kak mai

Reply
avatar
16.6.15

x sabar nyer nak tukar rupa blog :)

Reply
avatar
17.6.15

cantiknyaaaa...merah strawberi...dapnyerrr

Reply
avatar
17.6.15

cun sangat..kreatif

Reply
avatar
17.6.15

cepat tempah arz. hehe

Reply
avatar
17.6.15

habis laaa....gigit skrin xpe tak batal puasa

Reply
avatar
17.6.15

ni pon rasa nak cari strawberi

Reply

Terima kasih atas komen anda