Siapa Kata Dah Besar Tak Dapat Duit Raya?

Siapa kata dah besar tak dapat duit raya? 

Gambar hiasan
Hehehe. Alhamdulillah. Tak sangka dapat jugak duit raya walaupun dah besar ni. Tu maknanya rezeki tau. Tak percaya jugak diri ni 'dah besar' walaupun sebenarnya kecik je ;)

Orang ikhlas nak bersedekah, apa salahnya kita terima dengan hati terbuka. ehehehe. Anda pula bagaimana? Dapat duit raya jugak?

Nak tempah design?

4 comments.. read them below or add one

AinAthirah Anuar AinAthirah Anuar Julai 19, 2015
Sama. ain pun still dapat . heheh . alhamdulillah
cik karmila cik karmila Julai 19, 2015
dapat lah jugak duit raya...tapi tak sebanyak time kecik...sobbs..selamat hari raya !!
Muhammad Shahril Muhammad Shahril Julai 19, 2015
bnyaknya duit . hehehehe . lg besar , lg bnyak dpat duit :)
Aniey Yusoff Aniey Yusoff Julai 20, 2015
untungnya dapat duit raya hehe..tapi selalunya duit raya 'org dh besar' ni lg besar dr duit utk bdk kecik sbb dh pandai pgg duit sendiri kan hihi

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)