Jom Bertukar ke Magic Sim

Prabayar Magic SIM daripada Celcom

Nombor telefon Celcom saya yang lama sudah pun bertukar ke pelan Magic SIM. Asalnya adalah pelan prabayar School of X (SOX). Tidak perlu beli sim yang baru pun anda boleh menukar nombor Celcom sedia ada kepada plan Magic SIM.
magic sim, celcom

Sebelum ini memang bercadang untuk menukar kepada Magic SIM tapi masih nak gunakan nombor yang lama kerana tertarik dengan perkhidmatan yang disediakan. Rupanya boleh je nak tukar ke Magic SIM walaupun menggunakan nombor yang lama.

SMS daripada Celcom yang menawarkan perkhidmatan untuk menukar plan sedia ada kepada Magic SIM tiba-tiba menerjah masuk ke dalam inbox. Apa lagi, terus ikut arahan seperti yang diminta. Hanya bayar RM5 sahaja. Memang berbaloi!

magic sim, celcom

Setelah Magic SIM diaktifkan, kita akan dapat internet asas tanpa had dan internet berkelajuan tinggi (200MB) secara percuma. Selain itu, Celcom juga menawarkan masa panggilan percuma dimana untuk pembelian kad sim mereka memberikan masa panggilan selama 20 minit, dan 20 SMS. Internet yang tidak digunakan juga akan dibawa ke depan. Memang berbaloi!

Sebab yang membuatkan Magic SIM ini adalah yang terbaik . . .

magic sim, celcom

Memang berbaloi-baloi!

Jom bertukar ke prabayar Magic SIM untuk lebih penjimatan.
Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.xpax.com.my/magicsim


Nak tempah design?



{ 8 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid Ogos 26, 2015
wahhh macam menarik nih...
Diana Rashid Diana Rashid Ogos 26, 2015
best jugak ye..sekarang akak pakai xox..rasa macam best je kjalau tukar..tapi nak kekalkan no lama ni..
Tuan Nurul Ain Tuan Ismail Tuan Nurul Ain Tuan Ismail Ogos 26, 2015
Simpun ada magic ye


Dulu-dulu takut nak makan telur lepas bersalin. Orang tua-tua kata nanti bernanah MANFAAT MAKAN TELUR
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Ogos 26, 2015
boleh kekalkan nombor lama akak..jom tukar :)
Mardiah Diana Mardiah Diana Ogos 27, 2015
salam singgah sini dik...memang menarik magic sim ni...hubby akak dah guna...memang best katanya...hihi
Abe nick Abe nick Ogos 30, 2015
Nak tukar ke magic sim tapi rasa sayang kat U pax hi3

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)