Jom Bertukar ke Magic Sim - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

26 August 2015

Jom Bertukar ke Magic Sim

Prabayar Magic SIM daripada Celcom

Nombor telefon Celcom saya yang lama sudah pun bertukar ke pelan Magic SIM. Asalnya adalah pelan prabayar School of X (SOX). Tidak perlu beli sim yang baru pun anda boleh menukar nombor Celcom sedia ada kepada plan Magic SIM.
magic sim, celcom

Sebelum ini memang bercadang untuk menukar kepada Magic SIM tapi masih nak gunakan nombor yang lama kerana tertarik dengan perkhidmatan yang disediakan. Rupanya boleh je nak tukar ke Magic SIM walaupun menggunakan nombor yang lama.

SMS daripada Celcom yang menawarkan perkhidmatan untuk menukar plan sedia ada kepada Magic SIM tiba-tiba menerjah masuk ke dalam inbox. Apa lagi, terus ikut arahan seperti yang diminta. Hanya bayar RM5 sahaja. Memang berbaloi!

magic sim, celcom

Setelah Magic SIM diaktifkan, kita akan dapat internet asas tanpa had dan internet berkelajuan tinggi (200MB) secara percuma. Selain itu, Celcom juga menawarkan masa panggilan percuma dimana untuk pembelian kad sim mereka memberikan masa panggilan selama 20 minit, dan 20 SMS. Internet yang tidak digunakan juga akan dibawa ke depan. Memang berbaloi!

Sebab yang membuatkan Magic SIM ini adalah yang terbaik . . .

magic sim, celcom

Memang berbaloi-baloi!

Jom bertukar ke prabayar Magic SIM untuk lebih penjimatan.
Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.xpax.com.my/magicsim


Nak tempah design?



8 comments:

  1. wahhh macam menarik nih...

    ReplyDelete
  2. best jugak ye..sekarang akak pakai xox..rasa macam best je kjalau tukar..tapi nak kekalkan no lama ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kekalkan nombor lama akak..jom tukar :)

      Delete
  3. Simpun ada magic ye


    Dulu-dulu takut nak makan telur lepas bersalin. Orang tua-tua kata nanti bernanah MANFAAT MAKAN TELUR

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini dik...memang menarik magic sim ni...hubby akak dah guna...memang best katanya...hihi

    ReplyDelete
  5. Nak tukar ke magic sim tapi rasa sayang kat U pax hi3

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda