Dapat Hadiah Telefon Pintar

Dapat Hadiah Telefon Pintar

Beberapa hari lepas, saja cakap kat kawan telefon yang ada ni selalu buat hal, makin banyak masalah. Nak hantar kedai je. Tak terfikir pun nak beli telefon baru.

Tiba-tiba semalam kawan buat kejutan. Dia bagi bag kertas dan ada kotak di dalamnya.  Dapat hadiah telefon rupanya! Terkejut beruk I tau.
telefon pintar, smartphone
Telefon pintar yang dijadikan hadiah
Alhamdulillah, rezeki. Tak sangka kawan nak bagi hadiah macam tu. Katanya sempena ulang tahun hari lahir saya. Padahal bulan Oktober nanti :)

Apa pun terima kasih sangat2 kat kawan saya tu. Semoga Allah murahkan rezekinya, InsyaAllah.


HOTMengapa Allah Temukan Kita Dengan Orang yang Salah



Dapat Hadiah Telefon Pintar Dapat Hadiah Telefon Pintar Reviewed by Maisarah Humaira on September 07, 2015 Rating: 5

10 ulasan:

  1. wah,baik nya hati kawan bg telefon pintar lg..

    BalasPadam
  2. hihiii bestnyaa
    btw jemput join GA ni http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..rezeki advance ye..

    BalasPadam
  4. baiknyaaa...untung la badan.. hehhee

    BalasPadam
  5. nak kawan yg macam tu jgak.. hehe.. tahniah.. untung dia..

    BalasPadam
  6. Wah bertuahnya dapat hadiah telefon pintar....Anyway rezeki jangan di tolak mush jangan di cari...hehehe...
    :-bd

    BalasPadam
  7. wahhh, dapat hadiah hp. kawan bagi pulak tu. hehe. bestnyaaa

    BalasPadam
  8. syukur ada yang belikan di saat memerlukan

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.