07 September 2015

Dapat Hadiah Telefon Pintar

Dapat Hadiah Telefon Pintar

Beberapa hari lepas, saja cakap kat kawan telefon yang ada ni selalu buat hal, makin banyak masalah. Nak hantar kedai je. Tak terfikir pun nak beli telefon baru.

Tiba-tiba semalam kawan buat kejutan. Dia bagi bag kertas dan ada kotak di dalamnya.  Dapat hadiah telefon rupanya! Terkejut beruk I tau.
telefon pintar, smartphone
Telefon pintar yang dijadikan hadiah
Alhamdulillah, rezeki. Tak sangka kawan nak bagi hadiah macam tu. Katanya sempena ulang tahun hari lahir saya. Padahal bulan Oktober nanti :)

Apa pun terima kasih sangat2 kat kawan saya tu. Semoga Allah murahkan rezekinya, InsyaAllah.


HOTMengapa Allah Temukan Kita Dengan Orang yang Salah



10 komen

wah,baik nya hati kawan bg telefon pintar lg..

hihiii bestnyaa
btw jemput join GA ni http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

Alhamdulillah..rezeki advance ye..

baiknyaaa...untung la badan.. hehhee

nak kawan yg macam tu jgak.. hehe.. tahniah.. untung dia..

Wah bertuahnya dapat hadiah telefon pintar....Anyway rezeki jangan di tolak mush jangan di cari...hehehe...
:-bd

wahhh, dapat hadiah hp. kawan bagi pulak tu. hehe. bestnyaaa

syukur ada yang belikan di saat memerlukan

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon