Dapat Hadiah Telefon Pintar

Dapat Hadiah Telefon Pintar

Beberapa hari lepas, saja cakap kat kawan telefon yang ada ni selalu buat hal, makin banyak masalah. Nak hantar kedai je. Tak terfikir pun nak beli telefon baru.

Tiba-tiba semalam kawan buat kejutan. Dia bagi bag kertas dan ada kotak di dalamnya.  Dapat hadiah telefon rupanya! Terkejut beruk I tau.
telefon pintar, smartphone
Telefon pintar yang dijadikan hadiah
Alhamdulillah, rezeki. Tak sangka kawan nak bagi hadiah macam tu. Katanya sempena ulang tahun hari lahir saya. Padahal bulan Oktober nanti :)

Apa pun terima kasih sangat2 kat kawan saya tu. Semoga Allah murahkan rezekinya, InsyaAllah.


HOTMengapa Allah Temukan Kita Dengan Orang yang Salah



{ 10 comments.. read them below or add one }

Ummul Azkee Ummul Azkee September 07, 2015
wah,baik nya hati kawan bg telefon pintar lg..
NUR RAIHANAH NUR RAIHANAH September 07, 2015
hihiii bestnyaa
btw jemput join GA ni http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
PeRdU cINta PeRdU cINta September 07, 2015
Alhamdulillah..rezeki advance ye..
Effa Effa September 08, 2015
baiknyaaa...untung la badan.. hehhee
Hafiza AizZawa Hafiza AizZawa September 08, 2015
nak kawan yg macam tu jgak.. hehe.. tahniah.. untung dia..
Zul Azizi Zul Azizi September 08, 2015
Wah bertuahnya dapat hadiah telefon pintar....Anyway rezeki jangan di tolak mush jangan di cari...hehehe...
:-bd
Eka Tikah Eka Tikah September 08, 2015
wahhh, dapat hadiah hp. kawan bagi pulak tu. hehe. bestnyaaa
cara daftar unifi online cara daftar unifi online September 12, 2015
syukur ada yang belikan di saat memerlukan

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)