Promosi Harga RM1 Setiap Barang di 7Eleven - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

10 November 2015

Promosi Harga RM1 Setiap Barang di 7Eleven

Promosi Harga RM1 Setiap Barang di 7Eleven

7Eleven membuat promosi harga istimewa dengan nilai RM1 setiap satu barang pada tarikh yang telah ditentukan. Seluruh 7Eleven di Semenanjung Malaysia membuat promosi ini .

7Eleven RM1

Dalam pukul 12 tengah hari tadi (10 Nov.), beria nak singgah ke 7Eleven. Masuk je terus juruwang beritahu barangan promosi RM1 dah kehabisan stok. Hampa betul..baru niat nak memborong. Ramai juga pelanggan lain yang datang dan pulang dengan tangan kosong tanpa beli apa-apa. haha. RM1 setiap barang, memanglah laris. Takpelah..boleh cuba lagi untuk tarikh akan datang. hehehe

Antara barang-barang yang ditawarkan dengan harga RM1 mengikut tarikh yang ditetapkan:

10-11 November
- Air kotak vico
- Air lipton
- Air yeo's
- Mister potato
- Maggi hot cup
- Kotex 

17-18 November 
- Kitkat 2 fingers
- Mameebev cool tea
- Air kotak harshey's soyfresh
- Nescafe
- Ubat gigi darlie

 24-25 November
- Air kotak yeo's yeogurt drink
- Goodday UHT milk
- Mister potato crisps
- Garnier men
- Garnier women
- Lingkaran pembunuh nyamuk jenama Fumakilla

1-2 Disember 
- Yeo's laici
- Dutch lady UHT milk
- Mamee monster
- Mamee chef cup
- L'oreal shampoo

HANYA RM1 SAHAJA SETIAP BARANG. TIADA HAD PEMBELIAN.
Bersiap sedia untuk tarikh seterusnya. Semoga berjaya berbelanja di 7Eleven!


4 comments:

  1. RM1 memang laku keras laaa. menarik jugak tawarannya.

    ReplyDelete
  2. hehehe dah agak mesti akan sold out punya.. hari tu demam slurpee pon sampai rosak mesin..hahahah..

    ReplyDelete
  3. Yeyehhh sempat jugak shoping brngan RM1 kat 7E aritu (=

    ReplyDelete
  4. kena gi tgh malam.
    patut nyer buat offer 2 hari, kena la up kan stok dari biasa.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda